Translate

İzleyiciler

24 Nisan 2016 Pazar

Youtube 360 Derece Video Nasıl İzlenir?


Google tarafından geçtiğimiz günlerde resmi olarak açıklanan Youtube 360 derece video özelliği nasıl kullanılır? İşte Youtube 360 derece video ile ilgili detaylar.


Youtube 360 Derece Video Nasıl İzlenir?
Google'ın video konusunda yeni geliştirmeler yaptığı Youtube için sunulan son özellik 360 derece video desteği oldu. Videoların 360 derece olarak izlenebilmesini mümkün
kılan bu özellik sayesinde kullanıcılar videoyu izleme noktasında seçeneklere sahip olurken, bu konuda büyük bir gelişme de kaydedilmiş durumda.
Google tarafından yapılan açıklamada konuyla ilgili küçük bir örnek de verilirken, kullanıcıların Youtube üzerinden, Youtube 360 derece video olarak eklenen videoları izleyebileceği belirtildi.
Ücretsiz İzlenebilecek!
Youtube 360 derece video için kişilerin herhangi bir işlem yapmasına gerek kalmazken, siteye yüklenen 360 derece videoların normal video gibi açılması yeterli olacak. Bu tür videolarda fare ile görüntünün sağa ya da sola kaydırılması mümkün olurken, kişiler videoda istediği alanı kolay bir şekilde izleyebilecek.
Youtube 360 derece video özelliği şu anda kullanımda olduğu için sizler de bu deneyimi yaşayabilirsiniz. Her ne kadar Youtube 360 derece video özelliğini destekleyen video sayısı şu anda az olsa da önümüzdeki günlerde çok daha fazla videonun siteye yüklenmesi bekleniyor.
Youtube üzerinde 360 Derece Videolar adı ile ulaşan kanalı takip ederek siteye yüklenen videoları izleme şansını elde edebilirsiniz. Kanal takibi içinburaya tıklayabilirsiniz
Youtube 360 Derece Video Nasıl İzlenecek?
Kişiler sitede yer alan videoları yönlendirmek için sol üst köşede yer alan yön tuşların kullanarak kolay bir şekilde videoyu yönetebilecek. 
Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail