Translate

İzleyiciler

25 Nisan 2016 Pazartesi

Bilgisayarınızı Tablet Olarak Kullanabilirsiniz

MAC ya da normal bir bilgisayar kullanan kişilerin bilgisayarınızı küçük birkaç işlem ile tablet olarak kullanabilmesi mümkün. İşte konuyla ilgili son yenilikler.


Bilgisayarınızı Tablet Olarak Kullanabilirsiniz
Android platformlarda çalışan oyunların bilgisayarlarda oynanabilmesi en çok tercih edilen durumlar arasında yer alırken, bu konuda bugüne kadar pek çok ücretsiz
Android emülatörleri kullanıcılara sunulmuş durumda. Bu konuda son dönemlerde ön plana çıkmayı başaran bir ücretsiz Android emülatörü ise incelemeyi hak ediyor.
Andy OS adı verilen ücretsiz Android emülatörü, bilgisayarı bir tablete dönüştürüyor. Bu aşamada mevcut işletim sisteminde herhangi bir sorun yaşanmazken, hiçbir risk de bulunmuyor. Sadece klasik program kurma adımlarını takip ederek kuracağınız Andy OS, kurulum sonrasında hemen kullanıma hazır hale geliyor. İşin en dikkat çeken yanı ise dokunmatiğin desteklenmesi.
Dokunmatik Tablet Keyfi!
Andy OS ile birlikte özellikle dokunmatik bir ekrana sahip kullanıcılar, ekran üzerinden tablet deneyimini daha iyi bir şekilde yaşayabilir. Üstelik yüksek özelliklerde bir bilgisayar, size oyunlar konusunda çok iyi bir performans da sunacaktır.
Andy OS sayesinde telefonlarda oynanan tüm oyunları bilgisayarda oynayabileceğiniz gibi bilgisayarlarda olmayan pek çok uygulamayı da Android aracılığı ile kullanma şansı elde edebilirsiniz.
Andy OS resmi internet sitesi için buraya tıklayın. 

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail