Translate

İzleyiciler

27 Nisan 2016 Çarşamba

Lightshot İle Ekran Görüntüsü Alma

Windows ya da MAC işletim sistemlerinde kişiler ekran görüntüsü almak için Lightshot adlı programı kullanabilir.


Lightshot İle Ekran Görüntüsü Alma
Ekran görüntüsü almak isteyen kişiler için en başarılı programlardan birisi de
Lightshot'tır. Lightshot sadece ekran görüntüsü almak için değil, aynı zamanda çeşitli araçlarıyla da kolaylık sağlamaktadır. Programın bilgisayara kurulduktan sonra Print Screen tuşu ile aktif hale getirilmesi yeterlidir. Böylece ekranda hangi bölgenin resim formatında alınması gerekiyorsa, ekran üzerinden bu alanın seçilmesi yeterli olacaktır.
Resimde de görüldüğü gibi kişiler istediği alanı kolay bir şekilde fare yardımı ile seçebilmektedir. Seçim sonrasında ise kişilerin Lightshot menüsü üzerinden işlem yapması mümkün olacaktır.
Menüde kişilerin Lightshot bulut servisine resmi gönderebilmesi, sosyal ağlarda paylaşım yapabilmesi, Google üzerinden benzer görsel arama yapabilmesi, seçilen ekranın yazdırılması, resmin kopyalanması ya da bilgisayara kaydedilmesi için seçenekleri olacaktır. Bu seçenekler yardımı ile kolay bir şekilde ekran görüntüsü alma konusunda işlemler yapılabilir.  
Resimde görüldüğü gibi program sistem tepsisinde yer almaktadır. İsteyen kişiler bilgisayarın başlangıcı ile birlikte hemen programın başlamasını sağlaması mümkündür. 
Lightshot programını indirmek için tıklayınız


Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android



LoLNexus Nasıl Kullanılır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail