Translate

İzleyiciler

2 Nisan 2016 Cumartesi

Whatsapp Kalın Ve Eğik Yazı Nasıl Yazılır?


WhatsApp'a gelen son güncelleme ile birlikte kişilerin farklı yazı şekillerini kullanması mümkün duruma gelmiştir. Peki WhatsApp'ta farklı yazı nasıl değiştirilir?


Whatsapp Kalın Ve Eğik Yazı Nasıl Yazılır?
İnternet üzerinden ücretsiz mesajlaşma konusunda en popüler uygulamalardan birisi olan WhatsApp, yaptığı son güncellemeler ile birlikte çok daha popüler bir hale
gelmiştir. WhatsApp üzerinden yapılan bu değişiklikle kişilerin yazı tiplerini değiştirebilmesi ve yazılarını kalın ya da ince yazabilmesi mümkündür. Bu özellikten yararlanmak isteyen kişilerin aşağıda yer alan anlatımları uygulaması yeterli olacaktır.
Whatsapp Kalın Yazı Nasıl Yazılır?
WhatsApp'ta kalın bir şekilde yazı yazmak isteyen kişilerin cümlenin başına ve sonuna koyacağım yıldız işareti kelimenin kalın olmasını sağlamaktadır.
Whatsapp Eğik Nasıl Yazılır?
WhatsApp'ta eğik yazı yazmak isteyen kişilerin ise yine cümlenin ya da kelimenin başına ve sonuna alt çizgi koyması gerekmektedir.
Whatsapp Üstü Çizgili Yazı Nasıl Yazılır?
Whatsapp’ta üstü çizik bir şekilde yazı yazmanın simgesi ise ~ olarak belirlenmiştir. bu işareti yapmak isteyenler Alt Gr ve ü harf kombinasyonunu deneyebilir.
WhatsApp'ta kişiler belirtilen sembolleri kullanarak istediği şekilde yazılarını kişiselleştirebilir. Yapılacak işlemler her ne kadar zahmetli gibi görünse de program üzerinden kısa bir şekilde semboller kullanılabilir. 
Computer - Internet Technology Design World -------Whatsapp Kalın Ve Eğik Yazı Nasıl Yazılır-------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail