Translate

İzleyiciler

7 Nisan 2016 Perşembe

Hotspot Shield Nasıl Kullanılır?

İnternet erişimlerinde yapılan engellemelerin kaldırılması noktasında VPN olarak adlandırılan uygulamalar kullanılmalıdır. Bu alanda en başarılı örneklerden birisi ise Hotspot Shield’tir.


Hotspot Shield Nasıl Kullanılır?
Hotspot Shield kişilerin farklı bir ülke üzerinden internette surf yapmasını sağladığı gibi bu sayede tüm engellerin de kaldırılması mümkün olmaktadır. Bu açından yasaklı
sitelere giriş yapmak isteyen kişiler Hotspot Shield ile bu konuda ücretsiz yardım alabilir. Türkiye’de özellikle Youtube’ın kapalı olduğu dönemlerde popüler hale gelen Hotspot Shield, benzer engellemelerde kullanılabilir durumdadır.
Hotspot Shield kullanımı konusunda tüm seçeneklerin sağlanmış olması, kişilerin basit bir şekilde programı kullanmasını sağlamaktadır.  Başka bir ülke IP’si üzerinden bağlantı sağlansa da Hotspot Shield ile internet hızında herhangi bir aksama ya da yavaşlama meydana gelmemektedir.
Ücretli versiyonları da bulunan Hotspot Shield sayesinde IP adresi gizleme, IP takibi engelleme gibi pek çok seçenek bulunmaktadır. Güvenli bir bilgisayar kullanımı konusunda Hotspot Shield bu açıdan tam bir güvenlik sağlamaya aday bir program durumundadır.  Aynı zamanda yararlı yazılım ve uygulamalara karşı da basit güvenlik önlemleri ile kullanıcıları uyaran Hotspot Shield, basit ara yüzü ile pek çok konuda yardımcı olmaktadır.
Hotspot Shield Kullanımı
Hotspot Shield açıldığında programda yeşil renk yer alıyorsa ve ekranda protected yazıyorsa, tüm işlemler tamamlanmış olmaktadır. Ayrıca bu ekranda kişiler bağlantı sağlanan ülke seçimini de yapabilmektedir. 

Computer - Internet Technology Design World -----Hotspot Shield Nasıl Kullanılır?---------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail