Translate

İzleyiciler

9 Nisan 2016 Cumartesi

Android Studio 2.0 İndirme İçin Hazır!

Google tarafından uygulama ve oyun geliştiricilere yönelik hazırlanan Android Studio 2.0 versiyonunun indirme için hazır olduğu açıklandı.


Android Studio 2.0 İndirme İçin Hazır!
Google tarafından Android işletim sistemine yönelik çalışma yapmak isteyen kişilere sunulan Android Studio’nun yeni bir versiyon daha kullanımda. Google tarafından
yapılan açıklamalarda Android Studio olarak adlandırılan programı 2.0 versiyonunu kullanıma sunulmuş olduğu açıklanırken 2015’in Kasım ayında yapılan tanıtım sonrasında uygulamanın resmen kullanılabilir durumda olduğu belirtildi.
Pek çok yenilik ve özellik ile birlikte kullanıcılara sunulan yeni sürüm mevcut özelliklerde de iyileştirmeler içeriyor. Programda yer alan anlık çalıştırma butonu sayesinde kişilerin yapmış olduğu uygulamaları anlık olarak görüntüleyebilmesi ve deneyerek test etmesi mümkün hale geliyor. Bu açıdan 2.0 sürümü ile birlikte kullanıcılara büyük kolaylık sağlayacak olan Studio 2.0 programların ya da uygulamaların daha hızlı bir şekilde denenebilmesini mümkün kılacak.
Android Emülatör üzerinde de değişiklikler yapan Google bu yeni emülatörün çok daha hızlı ve güvenli bir şekilde çalışmasını sağlıyor. İtme gücü olarak on kat daha fazla hıza sahip olduğu açıklanan Android emülatör bu bakımdan işleri kolaylaştıracak.
GPU hata ayıklayıcı gibi daha pek çok özelliği ve eklentileri içeren program sayesinde kullanıcılar artık daha iyi bir şekilde uygulama ve oyun tasarımını yapabilecek. programı sayesinde Android'e özel pek çok işlemin yapılabilecek olması ve programın Google tarafından kurulmuş olması Android üzerinde tam kontrol sağlarken programının yeni sürümü ile birlikte işler çok daha hızlı bir şekilde yapılabilecek.

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail