Translate

İzleyiciler

14 Nisan 2016 Perşembe

Favori Sayfalarınız Google Chrome İle Yanınızda!

Google Chrome eklentiler ile geliştirme pek çok konuda özelleştirme yapılmasını sağlarken bu konuda yapılan son yenilik Save to Google kullanıcıların favori sayfalarına ulaşabilmesini sağlıyor.


Favori Sayfalarınız Google Chrome İle Yanınızda!
"Save to Google" adı verilen bu Chrome eklentisi sayesinde kişiler tüm sayfaları
kontrol etme ve farklı cihazlardan sayfalara erişebilme imkanı bulurken bu konuda yapılması gereken işlemler de oldukça basit. Google hesabı üzerinden çalışan ve Google hesabı üzerinden oturum açıldıktan sonra erişim sağlanabilen Chrome eklenti sayesinde klasik yer imleri yerine bu eklenti kullanılabilir. Çok daha farklı imkanları ve özellikleri bulunan Google eklentisi üstelik ücretsiz.
Özellikle farklı cihazlar üzerinde çalışmalarını yürüten kişiler için büyük bir kolaylık sağlayacak bu eklenti sayesinde kaydedilecek sayfalar farklı cihazlardan da kullanılabilir duruma gelecek. Bu açıdan "Save to Google" eklentisini kullanmak kişiler için çoğu zaman kurtarıcı olabilir. Google Chrome ile birlikte her ne kadar yer imleri konusunda seçenek sunulmuş olsa da bu konuda eklenti kullanmak ve daha pratik bir çözüm isteyen kişiler belirtilen eklentiyi kullanabilir. Şu an için Windows, Linux ve Mac ve Chrome OS işletim sistemlerinde kullanılabilen bu uygulama kısa süre içerisinde mobil versiyonlar için de geliştirilecek. 

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail