Translate

İzleyiciler

13 Nisan 2016 Çarşamba

Windows 10 Tablet Modu Nasıl Açılır?

Windows 10 işletim sistemi özellikle yeni nesil bilgisayarlarda kullanılabilmesi amacıyla tablet modunu da içermektedir.


Windows 10 Tablet Modu Nasıl Açılır?
Tablet modu ile birlikte dokunmatik ayarlar kullanılabilir hale gelirken kullanıcılar bu sayede çok daha pratik bir işletim sistemine sahip olabilmektedir. Windows 10 işletim sistemi ile kullanıcılara pek çok konuda kolaylıklar sağlanmıştır. Sunulan bu hizmetlerden yararlanan kişiler pek çok kişiselleştirmeyi yapabildiği gibi bu konuda tablet modu da en çok tercih edilen sistemlerden birisidir.
Windows 10 Tablet modunu açmak için Başlat menüsü açıldıktan sonra Tablet modu yazılarak tablet modu ile ilgili ayarların yer aldığı sayfanın açılması gerekmektedir. Ekran açıldığında sayfada tablet modu ile ilgili çeşitli ayarların yapılabilmesi için seçeneklerini yeni aldığı görülecektir.
Tablet modunun açılması için ekranda görülen bu seçeneklerden en üstte yer alan
seçimin aktif hale getirilmesi ile birlikte Windows 10’da tablet moda açılmış olacaktır. Bu sayede ekranın dokunmatik desteklemesi ile birlikte kişiler dokunarak da Windows 10 işletim sistemini kullanma fırsatı bulacaktır.
Özellikle son dönemlerde pek çok üretici firma tarafından ikisi bir arada olarak tabir edilen tablet ve dizüstü bilgisayarların kullanıma başlanması Windows 10 gibi işletim sistemlerinde de tablet moduna ihtiyaç duyulmuştur. Belirtilen ayarlamalar ile birlikte isteyen herkes tablet modunu kullanarak bilgisayarlarını yönetebilir.

Computer - Internet Technology Design World -------Nasıl Yapılır, Nasıl Açılır-------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail