Translate

İzleyiciler

5 Nisan 2016 Salı

Bir Sitenin Wordpress Olduğu Nasıl Öğrenilir?

Wordpress, düzenlemeye açık olması ve içerik yönetimi konusunda en iyi çözümlerden birisini sunması nedeniyle yoğun olarak kullanılmaktadır.


Bir Sitenin Wordpress Olduğu Nasıl Öğrenilir?
Wordpress altyapısı üzerine kurulan tüm sistemlerde kurulum dosyaları aynıdır v e bu
bakımdan bir sitenin Wordpress olup olmadığı kolay bir şekilde öğrenilebilmektedir. Bu konuda pek çok kişiselleştirmeler yapılmış olsa dahi Wordpress’in tamamen gizlenebilmesi mümkün değildir. Zira tüm kodlarda değişiklik yapılması gerekeceği gibi bu ciddi bir zaman isteyeceği gibi sorun da çıkarabilecektir.
Bir sitenin Wordpress olup olmadığının öğrenilebilmesi için kullanılması gereken ilk yöntem admin panelinin kontrol edilmesidir. Değiştirilmemesi halinde tüm sitelerin admin paneline giriş adresi /wp-admin şeklinde olmaktadır. Bu açıdan kişilerin adres sonuna admin giriş adresini yazması yeterli olacaktır.
Diğer bir seçenek kaynak kodlarının incelenmesidir. Özellikle Chrome üzerinden kolay bir şekilde kodların düzenlenmesi mümkün olduğundan dolayı kişiler site kodlarında inceleme yaparak Wordpress kodların kullanılıp kullanılmadığını öğrenebilir.
Tüm bu aşamalar sonrasında herhangi bir bilgi alınamadıysa kişiler isitwp adlı internet sitesi üzerinden site adresini yazarak kontrol sağlayabilir. 

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail