Translate

İzleyiciler

21 Nisan 2016 Perşembe

AdwCleaner Nasıl Kullanılır?

AdwCleaner Nasıl Kullanılır?

Zararlı yazılımlara karşı bilgisayarlarda kullanılabilen AdwCleaner bu alanda oldukça başarılıdır.


AdwCleaner Nasıl Kullanılır?
Kullanıcıların güvenliğini sağlayabilmesi adına zararlı yazılımlar için program kullanması gerekmektedir. Özellikle tarayıcılara bulaşan pek çok küçük fakat etkili
reklam virüsleri için kullanıcıların kullanabileceği seçenekler arasındaAdwCleaner yer almaktadır. AdwCleaner kullanımı oldukça basit olduğu gibi zaman zaman AdwCleaner ile sistem taramasının yapılması önerilmektedir.
Özellikle tarayıcınızın ayarlarını değiştiren, başlangıç sayfasını istemediğiniz bir sayfa yapan zararlılara karşı sistemini AdwCleaner ile taratmanız sorunların giderilmesinde etkili olacaktır.
AdwCleaner kullanım için ilk olarak resmi internet sitesi üzerinden AdwCleaner son sürümü indirilerek bilgisayara kurulmalıdır. Gerekli kurulum ve güncelleme işlemleri sonrasında ise v kullanımına geçilebilir.
AdwCleaner’ı açtığınızda aşağıdaki resimdeki gibi bir ekran açılacaktır.
Bu ekran açıldığında kişiler direk tara tuşuna basarak tarama işlemlerini başlatabilmektedir. Tarama işlemleri sistemde yer alan dosyalara göre değişebilmektedir.
Tarama işlemi bittiğinde ekrandaki gibi bir sonuç sayası açılacaktır. Bu sayfadan direk zararlı dosyaları kaldırabileceğiniz gibi temizleme seçeneğin de değerlendirebilirsiniz.
Bu ekranda seçimler yapıldıktan sonra kişilerin bilgisayarda güveliğin sağlanması ve sistemin zararlılardan temizlenebilmesi için tekrar başlatılması gerektiğini söyleyen bir ekran karşılar ve bilgisayarın yeniden başlatılması ile programda işlemler tamamlanabilir.

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail