Translate

İzleyiciler

23 Nisan 2016 Cumartesi

Android Rehberdeki Aynı Numaralar Nasıl Silinir?


Android telefonlardaki rehberde aynı isim ve numaraları otomatik olarak tespit ederek silebilirsiniz.


Android Rehberdeki Aynı Numaralar Nasıl Silinir?
Android işletim sistemlerinde özellikle sim kart ve telefon hafızasındaki kayıtların karıştırılması ya da hatalı işlemler sonrasında numaraların kopyalanması mümkün olabilmektedir. Bu tür durumlarda kişiler aynı numaraları silme yoluna gidebilmektedir.
Rehberinde çok kişi olan kişiler için bu işlemleri tek tek elle yapmak zor olacaktır. Bu nedenle kişilerin bir uygulamadan yardım alması çok daha iyi olacaktır.
Duplicate Contacts adı ile kurulan uygulamayı kullanan kişiler kolay bir şekilde kopya rehber isimlerini bulabilmektedir. Duplicate Contacts için Google Play üzerinden kişiler uygulamayı hemen telefonlarına kurabilir.
Kurulum sonrasında uygulama çalıştırıldığında otomatik olarak arama yapılacaktır. Arama ile birlikte telefonda aynı kişiler listelenecektir.  
Kişiler bu kişiler hakkında bilgi alabileceği gibi tüm kopya rehber isimlerini tek bir komut ile silebilmektedir. Bunun için tüm kopya kişilerin seçilmesi ve ardından seçilenlerin silinmesi yeterli olacaktır. Silme işlemlerinde son olarak bir onay istenecektir.
Kişilerin bu işlemleri yapması ile birlikte rehberde aynı kişi iki defa yer almayacaktır. Bu sayede hem rehber rahatlayacak hem de kopya rehber sorunu ortadan kaldırılacaktır


Computer - Internet Technology Design World ----Android Rehberdeki Aynı Numaralar Nasıl Silinir?----------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail