Translate

İzleyiciler

24 Nisan 2016 Pazar

Hotmail Hesabı Nasıl Açılır?

Yeni bir mail adresi almak isteyen kişiler hotmail.com uzantılı mail adresi için Hotmail üzerinden yeni bir hesap açabilir.


Hotmail Hesabı Nasıl Açılır?
Dünya genelinde en çok kullanılan mail servislerinden olan Hotmail, hesap alımlarına açık durumdadır. Hotmail üzerinden yapacağınız kısa üyelik işlemleri sonrasında sizler
de kolay bir şekilde mail adresi alarak mail alıverişine başlayabilirsiniz. Özellikle Windows işletim sistemine sahip bir bilgisayara sahip kişiler, Microsoft'un pek çok hizmetine erişmek adına Hotmail hesabına sahip olması gerekecektir. Bu açıdan belirtilen adımları takip ederek sizler de Hotmail üzerinden mail adresi açabilir ve bu hesabı hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.
Hotmail üzerinden hesap açmak isteyen kişilerin erişim sağlaması gereken sayfa için buraya tıklayabilirsiniz.
Bağlantıya tıkladıktan sonra ekranda üyelik formu açılacaktır ve bu ekran şöyledir;
Ekranda görülen üyelik formunun eksiksiz bir şekilde doldurulması gerekmektedir. Eğer formda bir hata varsa, sistem tarafından bu konuda bilgi mesajı yayınlanacak ve bu hatanın düzeltilmesi istenecektir. Özellikle mail adresinde Türkçe karakter kullanılmamalıdır.
Eğer form sorunsuz bir şekilde doldurulursa, işlemler sonunda mail adresi alınmış olacaktır. Kişiler formda belirtilen mail adresi ve şifre bilgilerini kullanarak istediği zaman Hotmail üzerinden giriş yaparak posta kutusunu kontrol edebilme şansına sahiptir.
Kişiler aynı zamanda mail adresini kontrol etmek için Mozilla Thunderbird programı kullanabilir. Ücretsiz e-posta programı olan Mozilla Thunderbird içinburaya tıklayabilirsiniz.

Computer - Internet Technology Design World ---Hotmail Hesabı Nasıl Açılır?----Hotmail Hesabı Nasıl Açılır?-------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- ---Hotmail Hesabı Nasıl Açılır?-----sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail