Translate

İzleyiciler

28 Nisan 2016 Perşembe

Microsoft Office'te Bulut Servisleri Nasıl Kullanılır?

Microsoft Office kullanan kişiler, ofis belgeleri için bulut sunucularını da kullanabilmektedir.


Microsoft Office'te Bulut Servisleri Nasıl Kullanılır?
Microsoft Office, Microsoft tarafından sunulan bir program olduğu gibi aynı şekilde bulut sistemlerini kullanılması konusunda da Microsoft servislerini desteklemektedir.
Kullanıcıların ofis programları üzerinden yaptığı işlemlerin kaydetme aşamasında bulut sunucularının kullanılması için bu seçeneği tercih etmesi yeterli olacaktır.
Programların kaydedilme aşamasında tüm programlarda benzer bir ara yüz kullanıldığı için aşağıda yer alan adımları takip ederek bulut sunucularına dosyalarınızı yükleyebilirsiniz. OneDrive olarak adlandırılan bulut sunucu üzerinden tüm dosyaların erişilebilir olması bu konuda büyük kolaylık sağlamaktadır.
Bulut sunuculara erişme noktasında telefonlar üzerinden uygulamalar dahi kullanılabilir durumdadır. Bu açıdan kişilerin birden fazla yerden erişmek istediği dosyalarda ya da çok farklı platformlar üzerinden iş yapan kişiler için bulut sunucuların kullanılması avantaj sağlamaktadır.
Bulut sunucuları kullanmak isteyenlerin dosyaları düzenledikten sonra farklı kaydet seçeneğine tıklaması gerekmektedir.
Bu seçenekte kişilerin bulut sunucuları kullanması için oturum açması gerekecektir. Oturum açıldıktan sonra kolay bir şekilde kişilerin işlem yapması ve sunuculara dosya yüklemesi mümkün olacaktır.

Computer - Internet Technology Design World -------Microsoft Office'te Bulut Servisleri Nasıl Kullanılır?-------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail