Translate

İzleyiciler

13 Nisan 2016 Çarşamba

Windows 10'a Media Center Nasıl Yüklenir?

Her ne kadar Microsoft Windows 10 ile birlikte Windows Media Center desteğinin sona erdirildiğini açıklansa da küçük bir kaç ayar ile birlikte Windows Media Center tekrar kullanılabilir.


Windows 10'a Media Center Nasıl Yüklenir?
Yabancı blog sitelerinde yer alan bu gelişmeye göre kişiler Windows Media Center’ı Microsoft desteği olmadan Windows 10 işletim sistemine sahip cihazlarda çalıştırabilmektedir. Özellikle Windows Media Center uygulamasını kullanan ve bu
uygulamayı kullanmaya devam etmek isteyen kişiler için geliştirilen bu yöntem sayesinde kullanıcılar Windows 10 üzerinden kolay bir şekilde eski alışkanlıklarını sürdürebilir.
Geliştiriciler tarafından sunulan küçük uygulama için kişilerin ilk olarakbelirtilen adresi üzerinden bilgisayarlarına uygulamayı indirmesi gerekmektedir. Uygulama dosyasına giriş yapıldığında _TestRights.cmd" dosyası yönetici olarak çalıştırılmalıdır.
Uygulama çalıştırıldıktan çok kısa bir süre sonra bilgisayar yeniden başlatılacaktır. bilgisayar başladıktan sonra ise yine dosyalar arasında bulunan Installer.cm yönetici olarak çalıştırılmalıdır. Bu işlem tamamlandıktan sonra ise ekranda küçük bir dos dosyası yer alacak ve bir tuşa basılması istenecektir.
Kişiler bir tuşa basarak bu pencereyi kapatabileceği gibi pencerenin kapatılmasının ardından Windows Media Center işletim sistemi de kullanıma hazır bir şekilde görülecektir. kişiler istediği şekilde bu uygulamayı kullanabileceği gibi herhangi bir güncellemelerin yapılamayacağını da unutulmaması gerekir.


Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail