Translate

İzleyiciler

20 Nisan 2016 Çarşamba

WhatsApp Sesli Arama Nasıl Yapılır?

WhatsApp üzerinden yazışmak yapılabildiği gibi aynı zamanda görüntülü olarak da konuşmalar yapılabilmektedir.


WhatsApp Sesli Arama Nasıl Yapılır?
Whatsapp üzerinden sesli arama yapmak isteyen kişiler bu konuda destek alabilmektedir. Program üzerinden yazışmalar yerine sesli arama özelliğini kullanılması, sesli görüşmelerin yapılması için yeterli olacaktır.

WhatsApp üzerinden yapılacak sesli aramalar da bağlantı yine internet üzerinden sağlanacak ve kişiler ücretsiz bir şekilde görüşme yapma şansı elde edecektir. Fakat mobil veri kullanılıyorsa, veri tüketimi olacağı için kişilerin kotası tükenecektir.
WhatsApp üzerinden sesli arama yapmak isteyenlerin programın ana ekranında yer alan menüden çağrılar kısmını açması gerekmektedir.
Çağrılar bölümünde ise kişilerin yeni bir arama yapabilmesi adına sağ üst köşede yer alan yeni kişi ekle bölümünden rehberden kişi seçerek hemen arama yapabilirsiniz. Ayrıca çağrılar bölümünde daha önce yapılan çağrılar da listeleneceği, için eğer aramak istediğiniz kişi Bu listede varsa direk liste üzerinden de seçim yapabilirsiniz.
Kişi seçimi sonrasında arama yapmak oldukça kolaydır sistem tarafından yapılacak arama da karşı tarafın çağrıya yanıt vermesi halinde görüşme başlayacaktır. Yapılacak görüşmeler normal telefon görüşmelerinden farksızdır. İhtiyaç halinde sesli arama özelliğinden sizler de yararlanabilirsiniz. 

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail