Translate

İzleyiciler

5 Nisan 2016 Salı

Yavaşlayan Android Telefonlar Nasıl Hızlandırılır?


Android işletim sistemlerinin bir süre sonra performansta istenen verimi sağlayamaması görülürken, bu konuda bazı işlemler yaparak sistemi eski haline döndürebilirsiniz.


Yavaşlayan Android Telefonlar Nasıl Hızlandırılır?
Android işletim sistemlerinde, zaman zaman bakım gerekebilmektedir. Özellikle çok fazla uygulamanın bulunduğu bir cihazda, Android işletim sistemini yavaş çalışabilmesi
mümkün olabilir. Bu açıdan basit birkaç adım ile Android üzerinden temizlik yapılarak sistem daha iyi hale getirilebilir.
Gereksiz Uygulamaları Kaldırın
İşletim sisteminde kişilerin kullanmadığı uygulamaları sistemden kaldırması büyük bir hız sağlayacaktır. Özellikle kişilerin daha az uygulama kullanması ve gereksiz uygulamaları sisteminden kaldırması, uygulama kalabalığını da önleyecektir. Sistemdeki ayarlar ve uygulamalar bölümünden sistemde yüklü tüm uygulamaları görüntüleyebilir ve uygulama ayarlarından uygulamayı kolay bir şekilde kaldırabilirsiniz.
Android işletim sistemlerinin kasması ve performans sağlayamamasının önemli bir nedeni de cihazlarda SD kartların dolu olması ve yoğun bir verinin bulunmasıdır. Bu bakımdan kişilerin ihtiyaç dışındaki belge ya da dosyaları SD kartta bulundurmaması da önemli bir avantajdır.
CCleaner gibi farklı optimize ve temizlik programlarının kullanılması özellikle sistem hakkında çok fazla bilgisi olmayan kişiler için en ideal çözüm olacaktır. Bu uygulamalar pek çok kişi tarafından kullanılan ve önerilen uygulamalar olup, Google Play’de de yer almaktadır. Uygulamayı indirdikten sonra düzenli olarak sistem taramasının ve temizliğinin yapılması sistemin tekrar yavaşlamasını önleyecektir.  Bu işlemleri yaparak siz de cihazınızı biraz daha rahatlatabilir iyi bir hale getirebilirsiniz.

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail