Translate

İzleyiciler

23 Nisan 2016 Cumartesi

Slither.io İndir - Slither Oyunu Nasıl Oynanır?

Slither.io oyunu yeni çıkan bir oyun nasıl oynandığı ve indirme bağlantıları haberimizin devamında yer almaktadır.


Slither.io İndir - Slither Oyunu Nasıl Oynanır?
Son zamanların en çok oynanan oyunları arasında yer alan Agar.io gibi bir stili bulunan ve yemleri yedikçe uzadığınız bir oyun türü. Aslında bu oyun yıllardır cep
telefonlarımızdan eksik etmediğimiz yılan oyunu. Slither.io da aynı Agar.io gibi çevrimiçi oynanıyor ve rakiplerin sizi yenmesiyle son buluyor. Peki Slither.io nasıl oynanır?

Slither.io indir bağlantısına tıklayarak telefonunuza oyunu yükleyebilirsiniz.

Uzamak için yemleri yiyin. Diğer yılanların içine girmeyin. Yılanların ölmesi için size çarpmasını sağlayın. Ölen yılanın yemleri yiyerek daha da büyüyün, puanlarınızı artırın.

Hızınızı artırmak için farenizin sol tuşuna parmağınızı basılı tutun. Ve rakiplerin size çarpmamasını sağlayın. Sonra mı ölen rakibi hemen yiyin böylece puanınızı artırın.

Yılan ve agar.io'da olduğu gibi yemleri yemek ve büyümek. Bir diğer amaç ise sizinle aynı oyunda bulunan diğer yılanları yemek (tabi küçük olanları). Bunu yapmanın en eğlenceli yolu ise düşmanın etrafınca çember çizmek ve yavaş yavaş içe doğru daralmak, bize bunu yaptığınızda düşman hiç bir yere kaçamıyor. Sol fare tuşuna bastığınızda ise bir miktar yemi atarak hızlanmanız mümkün.

Online oyunların artmasıyla birlikte her geçen yeni bir oyun daha türüyor. Agar.io oyunun çok fazla rağbet görmesinin ardından yıllardır telefonlarımızdan eksik etmediğimiz yılan oyununun çok farklı versiyonu türetildi. Bu oyun da bağımlılık yapacak cinsten.
Windows bilgisayarlar için oyunu oynamak için bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz

Computer - Internet Technology Design World -----Slither.io İndir - Slither Oyunu Nasıl Oynanır?---------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail