Translate

İzleyiciler

26 Nisan 2016 Salı

Internet Download Manager Nasıl Kullanılır?

Internet Download Manager programı internet üzerinden yapılan indirmelerde kolaylık sağlayan alternatif indirme yöneticilerinden birisidir.


Internet Download Manager Nasıl Kullanılır?
Internet Download Manager kişilerin internet üzerinden çeşitli verileri indirebilmesini sağlamaktadır. Online olarak izlenen bir videonun indirilmesinde dahi Internet
Download Manager destek vermektedir. Bu açıdan kişiler pek çok konuda kolaylık sağlamak adına Internet Download Manager’i bilgisayarlarınıza kurabilirsiniz.
Internet Download Manager indirmek için kişilerin pek çok kaynağı tercih etmesi mümkün olduğu gibi en son sürümün indirilmesi için buraya tıklayabilirsiniz.
Belirtilen adres üzerinden program indirildikten sonra bilgisayara kurulum yapılabilir. Kurulum aşamasında ise bir bilgiye gerek kalmadığı gibi basit program kurulumlarında olduğu gibi kişiler kolay bir şekilde programı sistemlerine kurabilir.
Kurulum işlemleri tamamlandıktan sonra kişilerin internet üzerinden yapacağı indirmelerde direk otomatik bir şekilde Internet Download Manager bağlantı ekranı açılacaktır. Bu ekrandan indirme seçenekleri sayesinde kolay bir şekilde program üzerinden indirme işlemleri tamamlanabilmektedir.
Görüldüğü üzere Internet Download Manager kullanımı konusunda ek bir bilgiye gerek yoktur. Kişilerin tarayıcılar ile entegrasyon konusunda da herhangi bir işlem yapmasına gerek kalmadan sadece tarayıcı açıldığında sunulan bilgi ekranında onay vermesi yeterli olacaktır. Bu işlemlerin ardından sadece indirme sırasında açılan pencerelerdeki adımlarını takip edilmesi yeterlidir. 
Program görünümü şöyledir;
İndirme ekranı için örnek bir görünüm ise şöyledir;

Computer - Internet Technology Design World -----Internet Download Manager Nasıl Kullanılır?---------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- ---Internet Download Manager Nasıl Kullanılır?-----sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail