Translate

İzleyiciler

3 Kasım 2010 Çarşamba

Windows XP'ye devam!

Windows XP'den vaz geçilemiyor!

Destek bitiyor, güncellemeler duruyor ama Windows XP yoluna tam gaz devam ediyor...

Windows XP'nin 2001'de yayınlanmasından itibaren tam 9 yıl geçti. O zaman doğan çocuklar ilkokuldaki 3. senelerindeler.
Windows XP'nin üzerine iki yeni Windows sürümü daha piyasaya sürüldü. Vista hayal kırıklığı oldu, Windows 7 büyük beğeni topladı. Fakat XP'nin pazar payı hala oldukça yüksek.
Windows 7 çıktıktan sonra kullanıcıların bir bölümü yeni işletim sistemine taşınırken, diğer bölüm buna gerek duymadı.
Windows XP'ye olan destek geri çekildikten sonra, IT profesyonellerinin Windows 7'ye geçmek zorunda kalacağı düşünülebilir. Ama Dimension Consulting tarafından yapılan bir online ankete göre bu tam olarak gerçekleşmeyecek.

Windows XP ölmez: İşte kanıtı...

Zdnet'in konuyla ilgili raporuna göre, ankete katılanların yüzde 48'lik bölümü Windows XP'ye olan destek durdurulduktan sonra, güvenlik güncellemeleri sunulmasa bile XP'de kalmayı tercih ediyor.
Katılımcıların geri kalan bölümü Windows XP'den yükseltme yapacağını söylerken, bunlar arasında Vista'yı atlayarak direk olarak Windows 7'ye geçeceğini söyleyenler çoğunlukta.
Microsoft Office'le ilgili sorulan bir soruda ise, 953 kullanıcıdan yüzde 78'i Office 2010'u Ribbon arayüzü nedeniyle kullanmayacağını söylerken, üçte biri Office 2007'yi atlayarak 2010'u kullanacağını belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail