Translate

İzleyiciler

3 Kasım 2010 Çarşamba

Bedava Araçla Resim Dosyalarını İndir

Bu bedava araçla resim dosyalarına hükmedin!

Bilgisayarınızdaki yüzlerce resim dosyasına hükmetmek için tek ihtiyacınız, bu bedava araç...


Söz konusu resim görüntüleme ve yönetme yazılımları olduğu zaman çoğu kişi iki programdan şaşmaz. Biri ACDSee, diğeri ise IrfanView. Her ikisi de son derece başarılı uygulamalar olsa da, adının onlarla beraber anılmasını hak eden bir program daha var: XnView.
Ücretsiz bir resim görüntüleme ve yönetme programı olan XnView'ün Windows Gezgini'ne benzeyen ara birimi, her seviyeden kullanıcı için son derece pratik. Bununla beraber programları kişiselleştirmeyi seven kullanıcılar için görünümü değiştirme imkanı da bulunuyor.

XnView'in yetenekleri ve indirme bağlantısı burada

Programın en güçlü yanlarından biri tam 400 farklı resim formatını destekliyor olması. Tam listesini şu adreste bulabileceğiniz bu 400 formatı açtıktan sonra, 50 farklı formatta kaydetme imkanı da bulunuyor. Karşılaştırma açısından IrfanView'ın toplam 70 civarında dosya formatını desteklediğini söyleyebiliriz.
Resimleri görüntüleme ve dönüştürmenin yanı sıra kesme, boyutunu değiştirme, kırmızı göz düzeltmesi, çevirme gibi pek çok temel işlemi de ister tek tek, isterseniz toplu olarak gerçekleştirebilecen XnView, kullanıcıların ihtiyaçlarına göre farklı indirme seçenekleri de sunuyor. Örneğin ister kurulum gerektirmeyen sürümünü, isterseniz de sadece en temel özelliklere sahip minimal sürümünü indirebilirsiniz.
XnView'ü indirebileceğiniz farklı sürümleri ve indirme bağlantılarını görmek için tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail