Translate

İzleyiciler

2 Kasım 2010 Salı

Mükemmel bir medya merkezi! (Resimli)

Ev ağları için mükemmel bir medya merkezi: "Toshiba STOR.E TV+"
Multimedya depolama cihazı multimedya cihazları arasındaki uyumsuzlukları yok ediyor ve pek çok formatı destekliyor.
2 Terabayta’a kadar multimedya içerik depolayabilen STOR. E TV+ evlerde bir bilgisayar ihtiyacı olmadan bağımsız olarak çalışarak, cihazlar arasında 1920x1080p (Full HD) içerik aktarımı (streaming) yapılabilmesine olanak veriyor. Geniş bağlantı seçenekleri sayesinde, ev ağınıza kolayca bağlanabiliyor, en yeni medya formatlarını destekliyor ve neredeyse tüm multimedya dosyalarını yürütebiliyor. STOR. E TV+ 2010 Aralık ayından itibaren satışa sunulacak. (fiyatı henüz belli değil)
Bağlı cihazlar ile televizyona doğrudan içerik aktarımı
STOR. E TV+ ile CAMILEO SX900 gibi video kameralardan ve harici hard disk sürücülerinden USB ile bağlanarak doğrudan televizyona içerik aktarımı yapılabiliyor. Kullanıcı, bağlı cihaz aracılığıyla televizyon ekranından istediği dosyayı seçiyor ve görüntüyü izleyebiliyor. Bu özellik, kullanıcıların video kamerada kaydettikleri görüntü ve fotoğrafları kolayca Full HD kalitesinde televizyonlarının ekranında görüntüleyebilecekleri veya görüntüleri STOR. E TV+ nin dâhili hard disk sürücünde depolayarak merkezi bir multimedya kitaplığı yaratabilecekleri anlamına geliyor.
Desteklenen dosya formatlarında geniş seçenekler
Yeni multimedya hard disk sürücüsü, video için wmv, avi ve mpg, ses için mp3, Dolby Digital veya AAC, fotoğraflar için jpg, bmp, tiff ve gif formatları başta olmak üzere uzun bir dosya formatları listesini destekliyor.
Ev ağına bağlanma özelliği
STOR. E TV+ USB, Composite Video ve Ethernet dahil pek çok bağlantı seçeneği sunarken full HD 1080p videoları HDMI® girişli televizyon ekranına aktarmak için HDMI® bağlantısına ve WLAN bağlantısı hazır özelliğine de sahip. Toshiba pek yakında cihazın WLAN USB dongle ile USB ara yüzüne bağlanarak ev ağlarına kolay entegrasyon sağlayan bir başka versiyonunu da piyasaya sürecek. Bir ev ağına entegre edilen STOR. E TV+ bağlı bir notebookta depolanan içeriği doğrudan televizyona aktarmak için bir kumanda olarak da kullanılabilecek. STOR. E TV+ bunlara ek olarak, SDHC hafıza kartları ile uyumlu kart okuyucuya da sahip.
Özellikler
• Depolama kapasitesi: 2 TB’a akadar
• Ara yüzler: 2 x USB 2.0, HDMI® 1.3, composite video
• Ağ: 10/100 MBit/s Ethernet, WLAN ready
• Dâhili kart okuyucu: SD (SDHC), MMC, MemoryStick
• Kullanımı kolay grafik arayüzlü ekran menüsü
• Boyut: 206 mm x 160 mm x 46.5 mm
• Uzaktan kumanda
• Desteklenen ses dosyaları: MP3, WMA, WAV, AAC, OGG, FLAC, LPCM, Dolby Digital, DTS Digital
• Desteklenen fotoğraf dosyaları: JPEG, BMP, PNG, TIFF, GIF (static display only)
• Desteklenen video formatları: MPEG1 (DAT, MPG), MPEG2 (VOB, MPG, TS/M2TS/TP/TRP), MPEG4 (AVI, MP4, MKV), VC-1 (WMV), H.264 (AVI, MKV, MOV, MP4), RM/RMVB (RM/RMVB)
• Desteklenen altyazı türleri: SSA, SMI, SRT, SUB,
IDX+SUB (yalnızca DVD dosyaları)
toshiba,home network,media center,store,hardware,technology,electronics,multimedia,device,tv,streaming
toshiba,home network,media center,store,hardware,technology,electronics,multimedia,device,tv,streaming
toshiba,home network,media center,store,hardware,technology,electronics,multimedia,device,tv,streaming

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail