Translate

İzleyiciler

8 Kasım 2010 Pazartesi

Google Şakaları

Google'ın şakacı yüzü yine ortaya çıktı...

Google'ın şakacı yüzü bir kez daha ortaya çıktı: İşte internet devinin gülümseten son icraatı...


Japonya'dan yola çıkıp Çin'e nasıl gidersiniz? Daha doğrusu aradaki Pasifik Okyanusu'nu nasıl geçersiniz? Muhtemelen "vapurla" diyeceksiniz. Tabi o da alternatifleriniz arasında ama Google'ın farklı bir önerisi var: JetSki ile geçmek!
Daha çok 1 Nisan şakalarıyla tanıdığımız Google'ın şakacı yüzü, bu kez Google Maps'te ortaya çıktı. Öncelikle Google Maps'i açın ve arama kutusuna "from: japan to: china" yazın. Bu sayede, Japonya'dan Çin'e gitmek için kullanabileceğiniz rota bilgilerini elde edeceksiniz. Bu bilgilerin 43. satırında şöyle bir ibare bulunuyor: "Jet ski across the Pacific Ocean." Yani "Pasifik Okyanusu'nu JetSki ile geçin."
Google Maps'in ilgili sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz...
Eğer bir gün Japonya'ya yolunuz düşer ve buradan da Çin'e geçmeniz gerekirse, siz yine bildiğiniz yolları deneyin; vapuru tercih edin. Google'ın tavsiyesini denemenizi ise pek önermiyoruz; can sağlığınız açısından pek de doğru olmayabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail