Translate

İzleyiciler

8 Kasım 2010 Pazartesi

Windows için ücretsiz e-posta uygulamaları İndir

Windows için ücretsiz e-posta uygulamaları.

E-postalara gerçek anlamda hükmetmek isteyip Outlook kullanmak istemeyenlere 5 bedava alternatif...



Windows 7'nin pek çok güçlü yanı olmasına karşın e-posta istemcisi bunlardan birisi değil.
Vista ile birlikte tarihe karışan Windows Mail'dan sonra kullanıcıların kendi e-posta istemcilerini seçmeleri gerekiyor. Bunlar içerisinde en iyi 5 tanesini sizin için seçtik...
1. Mozilla Thunderbird
Diğer e-posta istemcilerden farklı yanlarıyla ön plana çıkan Mozilla Thunderbird, ücretsiz ve son derece kullanışlı.
Kendi veritabanına, port ayarlarına, sunucu isimlerine, ek ayarlara sahip olan Thunderbird'ün kurulumu oldukça kolay. Örneğin Gmail hesabınız için adres ve şifre yeterli, başka bir ayar gerekmiyor.
Thunderbird altında bağlantı ve ayarlarınızı Outlook, Outlook Express ya da Windows Mail'dan aktarmak da son derece kolay.
Download: Thunderbird


2. Windows Live Mail
Outlook Express ve daha öncesinde Windows Mail tarihe karıştı ama Microsoft halen ücretsiz e-posta istemci sunuyor.
Windows Live Essentials'ın bir parçası olan Windows Live Mail'in kurulumu için hesap ve sunucu bilgileri, port ayarları ve diğer bilgiler gerekiyor. Diğer uygulamalardan içe aktarma yapma konusunda atalarıyla son derece uyumlu olsa da Microsoft dışı uygulamalarda biraz uğraştırıyor.
Hafif ve kullanımı kolay olan bu uygulama temiz bir arayüz sunuyor. Diğer Microsoft uygulama ve hizmetleriyle entegre oluyor. Windows Live Hotmail ve Live Messenger uyumu, Live Calendar vb sayesinde hayatı kolaylaştırıyor.
Download: Windows Live Mail


3. Postbox Express
Thunderbird son derece başarılı bir e-posta istemci olmasına karşın çok sağlam rakipleri var.
Thunderbird kodunu temel alan ve son derece benzer bir görünüm sunan Postbox ExpressBest, aynı eklentileri de kullanabiliyor. Kolay aktarma imkanı sunuyor. En büyük avantajı Outlook gibi güçlü arama seçenekleri sunması oluyor. Before:last month, from:Ahmet, subject:accounts türü komutlar kullanmak ve hızla çalışmak mümkün.
Email'ları konuşma geçmişi olarak görüntüleme, kolay etiketleme ve filtreleme imkanı, Facebook, Twitter ve FriendFeed üzerinden durum güncellemesi yapma gibi kolaylıklar sunuyor.
Download: Postbox Express


4. eM Client
E-posta istemciniz istediğiniz gücü ve özellikleri sunmuyorsa eM Client size uygun olabilir.
Ücretsiz sürümünde 2 hesap kısıtlaması olsa da bütün özellikleri açık durumda. Diğer e-posta istemcilerden kolay aktarım, Facebook, Google, csv ve vCard üzerinden kişi aktarımı, iCalendar etkinlik desteği ve .eml dosyalarındaki mesajları alabilme gibi özellikler son derece güçlü.
SMTP, IMAP, POP3, SSL/ TLS, S/MIME desteği, WYSIWYG editör, yazım kontrolü, otomatik tamamlama, şablonlar ve daha fazlasına sahip.
Download: eM Client


5. Opera Mail
Takvimlere, anında mesaj entegrasyonuna ve bazı diğer özelliklere ihtiyaç duymadan onbinlerce e-mail'ı yönetmek için ideal bir seçim: Opera Mail.
Opera internet tarayıcı içerisinde gelen bu e-posta istemci son derece basit ve kullanışlı. Rakipleri kadar çok seçenek sunmasa da onlardan e-postalarınızı kolayca kendi içerisine çekebiliyor.
Thunderbird, Outlook Express, Eudora, Netscape Mail gibi mbox formatını kullanan istemcilerden aktarım başarılı. IMAP ve POP desteği ile esnek. Spam filtresi oldukça başarılı ve eğitilebiliyor.
Hızlı arama özelliği, RSS ve haber grubu takip imkanları sunan ideal bir e-posta istemci.
Download: Opera Mail

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail