Translate

İzleyiciler

3 Mayıs 2011 Salı

Anneler Günü için en sağlıklı seçeneklerden biri: Life Fitness X3 Cross Trainer

Anneler Günü için en sağlıklı seçeneklerden biri: Life Fitness X3 Cross Trainer olacak.

Tüm vücudu aynı anda ve zorlamadan çalıştıran bir fitness mucizesi olan Cross Trainer, yüksek kalori yakımını sağlarken, motivasyonu artıran birçok egzersiz programı ile adeta tek başına bir spor salonu gibi çalışıyor…
X3 Cross Trainer kısa sürede büyük etki...
İster spora yeni başlamış, ister yıllardır düzenli spor yapıyor olun, kısa sürede olumlu sonuçlar görmek istiyorsanız Life Fitness sizin için mükemmel bir seçenek sunuyor. X3 Cross Trainer, tüm vücudu bir arada çalıştırıyor ve yoğunluk belli bir bölgede toplanmadığı için hedeflenen kalori yakımına daha az yorularak ulaşmanızı sağlıyor.
Sessiz motoru sayesinde bebeğiniz uyurken siz spor yapın!
Whisper Stride özelliği sayesinde istediğiniz her saat spor yapabilirsiniz. Manuel kullanım seçeneği, başarısı kanıtlanmış verimli Life Fitness programları Hill ve Random’un yanı sıra; direnci yavaş yavaş artıran EZ-Incline Resistance ve arazi koşulları simule edilerek, inişli çıkışlı ve farklı direnç seviyelerinin bir arada bulunduğu Sport Training programlarını sunuyor.
Kalbinizi de düşünün!
X3 Cross Trainer; ayrıca kas ve dolaşım sisteminizi egzersize hazırlayan Warm –Up Mode, Egzersiz sonrası kalp atışlarını güvenle normal seviyesine döndüren Cool-Down Mode gibi özelliklere sahip.
X3 Cross Trainer ve diğer Life Fitness cihazları, EKS Dış Tic. LTD.ŞTİ.’nin Balmumcu’daki showroom’unda görülüp denenebilir.
Fiyatı: 4300 USD+KDV

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail