Translate

İzleyiciler

26 Mayıs 2011 Perşembe

Ejderhanın Yemini : Avcının ihtiyaçları!

ChangYou.com Ejderhanın Yemini oyuncularına maceralarında yardımcı olacak bazı ender ve egzotik öğeleri tanıtıyor…
Dragon Oath: Ejderhanın Yemini dünyası tehlikeli bir yer olabilir. Bolca canavar ve köşe başında gizlenen beklenmedik PvP savaşını düşünürsek, hiçbir savaşçı kendisine maceralarında yardımcı olacak en iyi eşyalar ve ekipman olmadan vahşi doğaya gitmemeli.

Ejderhanın Yemini Envanter Sistemi

Ejderhanın Yemini Envanter Sistemi üç bölümden oluşmaktadır: ‘Eşyalar, 'Malzemeler ve 'Görev'. Hem eşyalar hem de malzemeler bölümleri, daha yüksek seviye Gezi Çantaları ve Ağ Kutularını bularak (ya da satın alarak) yükseltilebilir. Maceraperestlerin yetkinliği arttıkça, bu envanter kalemleri savaşçıları Vahşi doğa da daha uzun süre dışarıda tutmaları ve daha fazla ganimet toplamalarını sağlamaları açısından çok değerlidir.

Hazine

Dragon Oath: Ejderhanın Yemini dünyasında daima birçok hazine bulunabilir. Güruhlar zanaat malzemelerinden, kullanılabilen ya da dükkanda satılabilen silahlara kadar çok farklı öğeleri düşürecektir. Güruhların yöneticileri de toplanabilen ya da güçlü eşya takımlarıyla değiş tokuş edilebilen ‘Ejderha Küreleri’ adlı özel eşyaları da düşürecektir.

Savaşı bir seviye yukarı taşıyın; birçok olağanüstü ödülle karşılaşacaksınız. Sözgelimi sınıf ve aşama yöneticileri Quin Zindanı ya da Yan Kabri’ndekiler gibi büyük yöneticilerle dövüşürken büyük ödüller düşürmeleriyle tanınmaktadır; değerli mücevherler ve ender biniş becerisi tomarları dahi bulabilirsiniz.

Elzem Eşyalar

Ejderhanın Yemini’nin en büyük hazine ödüllerini almak için büyük risklere girmek gereklidir. Güçlü etkili alan atakları ve kuvvetli sersemletme becerileri bulunan yöneticiler hazırlıksız oyuncuları birkaç saniyede öldürebilir.

Cesur Ejderhanın Yemini savaşçılarının hayatta kalmasına yardımcı olmak için, ChangYou.com bir dizi yararlı envanter eşyası sunmaktadır. Bu eşyalardan ilki olan ‘Altın Kap', bitinceye kadar tekrar tekrar kullanılabilen CP ilaçların bulunduğu bir şişedir. ‘Baş Melek Şişesi’ (benzer bir etkisi bulunur) ile birlikte, Altın Kap son derece yararlıdır, zira tek bir Envanter sırasını doldurmakta ve hafif yükle seyahat etmeyi seven savaşçı için kusursuz bir öğe olan çok sayıda CP depolamaktadır.

ChangYou.com’un Vahşi doğanın üstesinden gelmeye çalışan avcıya son önerisi, ‘Mavi Görkem Topu’dur. Çeşitli görevlerle elde edilebilen ve Jeton Dükkanı’ndan alınabilen bu özel eşyalar, oyunculara istedikleri anda –Qin Zindanı’nda daha fazla saat geçirmek istediğiniz zamanlarda idealdir- talep edebilecekleri ilave iki katı deneyim süresi vermektedir.
Tebrikler – Ejderhanın Yemini dünyasına başarıyla adım attınız!

Ejderhanın Yemini’ne –MMO hayatınızın en güçlü dövüş sanatları deneyimine- hoş geldiniz. Ejderhanın Yemini hakkında daha fazla bilgi almak için: http://enter.dragonoath.com.tr/ adresini ziyaret edin. En yeni güncellemeler ve etkinlikler için, lütfen Ejderhanın Yemini Facebook sayfasına (Dragon Oath: Ejderha'nın Yemini | Facebook) üye olun ya da Ejderhanın Yemini forumuna (Dragon Oath: Ejderha'nın Yemini Forumu ) katılın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail