Translate

İzleyiciler

5 Mayıs 2011 Perşembe

Yeni BlackBerry Balance teknolojisi

RIM’den BlackBerry akıllı telefonlara iş ve özel hayat dengesi getiren yeni uygulama BlackBerry Balance.

BlackBerry akıllı telefonları şirket güvenliğinden ve kişisel gizlilikten ödün vermeden kişisel ve profesyonel kullanımı birleştiriyor.
Research In Motion (RIM), tek bir BlackBerry akıllı telefon üzerinden, şirket güvenliğinden ve kişisel gizlilikten ödün vermeden, hem profesyonel hem de kişisel hayatınız için geliştirdiği yeni BlackBerry® Balance™ teknolojisiyle iş hayatınızdaki dengeyi daha da üst seviyelere taşıyor.


RIM’in BlackBerry® Balance™ teknolojisini geliştirmesinin nedenleri arasında şirketlerin çalışanlara iş için kullanabilecekleri BlackBerry akıllı telefon sağlamasının yanı sıra çalışanların kişisel akıllı telefonlarını iş için de kullanıyor olması geliyor. Her ne kadar şirketler çalışanlarına kişisel kullanım için akıllı telefon sağlıyor olsa da cihaz üzerindeki şirket veya müşteri gizililiğini sağlamak, güvenli tutmak ve kontrol etmek zorundalar.

Research In Motion Yazılım ve Servis Kıdemli Başkan Yardımcısı Jim Tobin, BlackBerry Balance’ın “Şirketlerin çalışanlarını birbirlerine bağlı ve verimli tutarken aynı zamanda da tek telefon taşıyabilmelerini sağlayan güvenli ve maliyet açısından da daha uygun bir yol” olduğunu söylüyor.

BlackBerry Balance, kullanıcılara BlackBerry akıllı telefonlar üzerindeki bilgileri birbirinden ayrı ve güvenli tutan profesyonel ve özel hayatı birleştiren bir teknoloji sunuyor. BlackBerry Balance kullanıcılara şu hizmetleri sunuyor:

• Profesyonel bilgilere güvenli erişim sağlarken bilgilerin kopyalanmasını veya Facebook, Twitter, Windows Live Hotmail, Google Mail veya Yahoo gibi e-posta hesapları üzerinden kopyalanmasını veya gönderilmesini engelleme.
• İş uygulamaları üzerinden yaratılan iş bilgilerinin veya belgelerin kişisel uygulamalar üzerinde kullanılamaması.
• Eğer kullanıcı BT yönetmeliği tarafından yasaklanan bir girişimde bulunursa, cihaz üzerinde bir uyarı belirmesi.

• Bir çalışanın işten herhangi bir durumda ayrılması durumunda BT yöneticisinin bazı bilgileri silerken bazı bilgilerin kalmasını sağlaması.
• Cihazın kaybolması veya çalınması durumunda, BT yöneticisinin, cihaz üzerindeki bütün bilgileri silebilmesi. Böylelikle önemli iş ve özel bilgiler istenmeyen kişilerin eline geçmez.

BlackBerry Balance sadece BlackBerry akıllı telefonları için uygun olup hem çalışanın hem de şirketin sahip olduğu akıllı telefonlar üzerinde uygulanabilir. Microsoft® Exchange® veya IBM® Lotus® Domino® için BlackBerry® Enterprise Server 5.0.3 ve BlackBerry® Enterprise Server Express 5.0.3 (bu hafta kullanıma hazır olacak) ekli olup, aynı zamanda BlackBerry® 6 Device Software* yazılımının en yeni versiyonu gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail