Translate

İzleyiciler

16 Mayıs 2011 Pazartesi

Kaptan Sparrow şaşırttı!

Ünlü yıldızın şaşırtan 3D sorunu!

Karayip Korsanları'nın 3 boyutlu son filminin setinden herkesi şaşırtan ilginç bir açıklama...


3d film teknolojisi gün geçtikçe kendisini geliştiriyor. Özellikle birçok serinin yeni filmi de bu teknolojiden yararlanma çabası içerisinde... Bu filmlerden bir tanesi konumunda olan Pirates of the Carribbean da piyasaya çıkacak son filmini tamamen 3d görüntü teknolojisi üzerine kuruyor.

Fakat filmin setinden ilginç bir haber, geçtiğimiz günlerde Johnny Depp'in verdiği bir röportaj esnasında yankılandı. Kendisinin "weird eye" adını kullandığı görme sorunu yüzünden, herhangi bir şekilde 3d görüntüleri algılayamadığını dile getiren Deep, röportajında şu sözleri sarf etti; "3d görüntüleri hiçbir şekilde göremiyorum. Gözlerim o ya da bu şekilde ekrandan yansıyan üç boyutu algılamıyor; buna weird eye diyorum. Sizin için çok farklı ve ilginç bir haber olabilir ama ben sadece normal görüntüleri algılayabiliyorum."
3d film çekimlerinin çok sayıda kamera ve çok fazla insan koordinasyonu gerektirdiği bilindik bir gerçek ve bu tarzdaki bir oyuncu sorunu, belki de bütün film ekibini etkiliyordur... Açıkçası kaç Amerikanlının bu göz sorununu çektiğini söyleyebileceğimiz bir rakam yok ama weird eye durumu ne ilk, ne de son vaka olacak.
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides filmini bekleyenlerse; şimdiden biletlerini ayırtabildikleri gibi, serinin dördüncüsü olma niteliğindeki yapımı, 20 Mayıs tarihinde beyaz perdede izleyebilecekler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail