Translate

İzleyiciler

4 Nisan 2011 Pazartesi

IE9, IE8'i beşe katladı!

Internet Explorer 9, IE8'i beşe katladı!

Microsoft'tan gelen resmi açıklamaya göre IE9, IE8'i tam beşe katlamış durumda. İşte tüm detaylar!


İnternet tarayıcıları arasındaki rekabeti yeni yayınladığı IE9 ile artıran Microsoft, yeni özellikleri ve kullanıcılardan aldığı olumlu tepkilerden memnun görünüyor.
Şimdiye kadar IE9'un büyümesi hakkında sessiz kalan Microsoft'tan benimsenme ve kullanım oranlarına ait ilk açıklamalar gelmeye başladı. Oranların arttığına özellikle değinen Microsoft, Windows 7 kullanıcılarının %3,6'sının IE9 kullandığını şu sözlerle açıkladı:

"Net Applications'dan aldığımız son verilere göre IE9, Dünya'daki Windows 7 kullanıcılarının %3,6'sı tarafından kullanılıyor. Bunlar sadece Mart ayının istatistikleri, bu oran gittikçe artmaya devam ediyor. IE9 ve Windows 7'nin oluşturduğu müthiş uyum sayesinde, kullanıcılara en iyi internet tarayıcısı deneyimi sunuluyor. İnternet sitesi geliştiricileri ve tasarımcıları için de gerçekten kullanışlı olan IE9'un benimsenme oranı, IE8'de gördüğümüzden 5 kat daha fazla."
IE9'un Firefox ve Chrome'a oranla çok daha az bir masraf ile yapıldığını da belirten Microsoft, yeni tarayıcısıyla, pazardaki ezici üstünlüğünü tekrar kazanacağından emin gibi görünüyor. Bakalım bu iddialı açıklamalar, birkaç ay sonra da geçerliliğini sürdürebilecek mi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail