Translate

İzleyiciler

7 Nisan 2011 Perşembe

Nokia'nın ilginç 4 konsept cep telefonu!

Nokia'nın ilginç 4 konsept cep telefonu!

Nokia şu sıralar WP7'ye geçişle meşgul olsa da bu uçuk konsept cepleri denemekten geri durmuyor!


Nokia'nın bu konsept telefonları mağazalara taşıyıp taşımayacağını bilmiyoruz, ancak şirketin şu an içinde bulunduğu geçiş dönemine rağmen uçuk telefon tasarımları denemekten geri durmadığını görüyoruz.
Yukarıda gördüğünüz N serisi blog'unda yayınlanan Nokia N82, Nokia'nın en yeni konsept telefonlarından.

Telefonun tuş takımı, gözlerinizi kısarak baktığınızda bir helikopter böceğini andırıyor.



Geri dönüştürülen maddelerden üretilen Nokia Remade, alüminyum kutulardan, plastik içecek kutularından ve eski araba lastiklerinden meydana getirilebiliyor.



Nokia Scentsory, kullanıcıya 'çok katmanlı' bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Saydam cihaz, 'Düz' modda çok fazla şey sunmasa da, kağıt uçağa benzer bir şekilde katladığınızda iki ekrana, bir gizli kameraya ve bir stereo hoparlöre sahip oluyorsunuz.

Nokia Eco Sensor, çevreyi korumaktan çok çevrenizde olup bitenleri size sunmaya yönelik bir konsept. Cihaz bir dokunmatik telefon ve kola giyilebilen ve etrafınızdakileri algılayabilen iki parçadan oluşuyor. Telefon çok dikkat çekici durmasa da, diğer parçayı bileklik olarak kullanabilirsiniz.


Nokia Kinetic ise içerisindeki elektro mıknatıs ile dijital bilgiyi kinetik enerjiye dönüştürmeyi amaçlıyor. Telefonunuz masadayken arandığınızda otomatik olarak ayağa kalkıyor, çağrıyı yok saymak için telefonu yerine oturtmanız yeterli oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail