Translate

İzleyiciler

11 Nisan 2011 Pazartesi

G-Pen M609X kablosuz dokunmatik kalemli yeni multimedya tablet

G-Pen M609X, Genius’ın profesyoneller için tasarladığı, kablosuz dokunmatik kalemli yeni multimedya tablet.

4000 LPI yüksek çözünürlük ile G-Pen M609X, tasarım için en uygun grafik performansını sağlıyor. Benzersiz çift yön özelliği ile aktif bölge anında genişten standarda ve yeniden genişe dönüştürülebiliyor. 9” x 5,5” (geniş) / 7.25” x 5,5” (standart) çalışma alanı ve hafif kablosuz kalemi ile Windows ve MAC kullanıcılarının yazma, çizme, tasarlama ve e-posta imzalama gibi işlemleri kolaylıkla yerine getirebilmelerine olanak verir.

Çizim veya yazım sırasında kullanmak için iki tuşu ve kalınlık için 1024 seviye basınç hassasiyeti bulunan kablosuz dokunmatik kalem, fareye kıyasla daha fazla kontrol ve rahatlık sağlar. İmleç, kalemi yerleştirdiğiniz yerde kusursuz biçimde hareket eder.
Döner pad ile 4D kaydırma, yakınlaştırma / uzaklaştırma, ses arttırma / azaltma ve fırça genişliği fonksiyonlarını kolaylıkla kullanmak mümkün. Office, Internet ve Vista fonksiyonlarına anında erişmek için kalemle 26 adet kısayol tuşundan birine tıklamanız veya bir fonksiyonu çalıştırmak için kalemle hafifçe dokunmanız yeterli. Üstelik paketle birlikte gelen PhotoImpact 12SE (yalnızca Windows) yazılımı sayesinde G-Pen M609X’te fotoğraflarınızı kişiselleştirebilirsiniz.
SON KULLANICI FİYATI:220TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail