Translate

İzleyiciler

10 Nisan 2011 Pazar

Mercedes-Benz A-Class konsepti! (Video)

Mercedes, yeni nesil A Serisi'nin konsept model projesini ve ar-ge görsel materyallerini medya ile paylaştı.

Mercedes-Benz geliştirici ekibi tarafından yaklaşan zamanlarda gösterilen konseptlerde kullanılan yuvarlık hat çizgileri ile bütünleşmiş ve donatılmış otomobil bir hacthback görünümüne benzeyen bir konspet otomobil olduğu gözüküyor.
Üretici LED teknolojisini kullanarak aydınlatma sistemi kurmuş, küçük yan elektronik aynalar ve devasa boyutlu jantlar, görünmeyen gizli kapı kolları, çerçevesiz camlar ve abartılmış dalgalardan oluşan yuvarlak hatlara sahip olan aracın iç mekanında sadelik hakim olduğu görülüyor.
Aracın yan destekleri oldukça yüksek bir tasarıma sahip olduğu görülüyor. Dört adet tekli koltukla dizayn edilmiş üstün teknoloji ürünü otomobil donanımında panoromik cam tavan ve internet bağlantısı ve LED aydınlatmalı göstergeler bulunuyor. Ayrıca tablet pc'lerin entegre edilebileceği de gözüküyor.
Turbo beslemeli 2 LT hacimli süper benzinli motor, 210 beygir üretebilen aracın şanzımanıysa çift debriyajlı ve yarı otomatik bir ünite. AMG versiyonu 300 beygir ve 4 çeker olacağı söylentileri de mevcut.







İşte yüksek teknoloji ürünü otomobilin video ve resimleri:

Resimler

















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail