Translate

İzleyiciler

29 Nisan 2011 Cuma

4 çekirdekli cep canavarları!

2012 yılı için beklenen cep bombaları!

Gördüğümüz en güçlü cepler geliyor: Dört çekirdekli canavarların üzerinde bakın hangi marka var...


Halen 2011 yılının ortalarındayız ama akıllı telefon pazarı bunu pek umursuyormuş gibi gözükmüyor. Zira piyasa, geçtiğimiz günlerde patlak veren yeni Motorala akıllı telefonları iddiasıyla sallandı.
Sızan habere göre Motorola'nın iki yeni akıllı telefonunun isimleri Bullet ve Jet olarak belirlendi. 4G LTE teknolojisine sahip olacak cihazlar, aynı zamanda Nvidia'nın yeni quad-core "Kal-El" Tegra 3 çipsetini kullanacak ilk cihazlar olma özelliğini de taşıyacak.

Bilindiği kadarıyla Bullet; 4.3 inç qHD ekrana, en az 1GB DDR2 RAM'e ve 16GB sabit disk alanına sahip olacağı gibi, aynı zamanda 12 megapiksellik bir kamerayı da üzerinde bulunduracak. Dokunmatik ekranı NFC çip'iyle donatılmış olacak olan bu yeni cihaz, Android 2.3 işletim sistemiyle birlikte piyasaya sürülecek.
Motorola'nın ikinci cihazı olan Jet ise, Bullet'a benzer bir tasarım ile piyasaya sürülecek. Kardeşinden birazcık daha ufak, 4.0 inç'lik ekran ebatlarına sahip olacak olan cihazın, en büyük farkı üzerinde QWERT klavye de barındıracak olması.
Son olarak; iki cihazın da gelişmiş bir kamera kullanacağı ve bu sayede çok daha kaliteli resimler çekebileceği, sızan haberlerde yer aldı. Motorola tarafından üretilecek olan Bullet ve Jet için beklenen çıkış tarihiyse; 2012 yılının ilk çeyreği.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail