Translate

İzleyiciler

17 Nisan 2011 Pazar

Ağ hızını bu ücretsiz araçla ölçün

Ağ hızını bu ücretsiz araçla ölçün.

Ağınızdaki bağlantı hızından memnun değil misiniz? Bu bedava araç her zaman yardımınıza koşacak...


Bağlantı hızınızdan memnun değil misiniz? Bu ağınızda bir bağlantı sorunu olabileceğine veya bağlantı sorunu yaşadığınız programdaki bir aksiliğe işaret ediyor olabilir. Fakat bunu test etmek için ideal yöntem, bu amaç için geliştirilmiş bir programdan destek almak olacaktır. LAN Speed Test adlı bu ücretsiz program gerçek koşullarda bu testi sizin için gerçekleştirir ve mümkün olan en iyi sonucu verir. Böylece bağlantınızdaki sorunun tam kaynağını da rahatlıkla tespit edebilirsiniz.

Fakat LAN Speed Test'i bir tek sefer çalıştırıp aldığınız sonuçla kesin karara varmamanızda fayda var. Daha sağlıklı bir sonuç almak için testi farklı zamanlarda ve farklı durumlarda tekrarlamanızda fayda var. Böylece elde ettiğiniz sonuçları karşılaştırarak bağlantı hızınızla ilgili daha gerçekçi bir sonuca ulaşabilirsiniz. Aynı gün içinde farklı saatlerde veya farklı programların çalıştığı zamanlarda bu testi tekrarlamak bu nedenle daha sağlıklı olacaktır.
Hatta ağınıza dahil farklı bilgisayarlarda testi tekrarlamak, donanımsal veya yazılımsal etkileri de en aza indirerek size daha gerçekçi bir sonuç verecektir. Ücretsiz LAN Speed Test'i şu adresten indirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail