Translate

İzleyiciler

21 Mart 2011 Pazartesi

Logitech C910 artık Mac uyumlu

Logitech HD Pro Webcam C910 artık Mac uyumlu.

iChat, Photo Booth, iPhoto, iMovie, FaceTime gibi uygulamalarla uyumlu Logitech HD Pro Webcam C910’un Mac versiyonu, VID HD ile birlikte HD kalitesinde görüntülü konuşma imkanı sunuyor.
Logitech’in amiral web kamerası HD Pro Webcam C910, HD kalitesinde görüntülü konuşmalar ve Full HD video kayıtları yapabilmeniz için artık Mac uyumlu. Logitech’in yeni HD web kamerası sadece iChat, Photo Booth ve FaceTime uygulamalarıyla değil aynı zamanda Logitech’in Mac yazılımıyla da kullanılabiliyor. C910, Mac kullanıcılarına artık Full HD 1080 piksel boyutunda video kayıtları yapma ve bu video’ları tek tıkla Facebook, YouTube ve Twitter’a yükleme imkanı sunarken, aynı zamanda iPhoto ve iMovie gibi uygulamalardaki düzenleme ve yönetim fonksiyonlarına kesintisiz entegrasyon deneyimi yaşatıyor.


Logitech Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Mustafa Uyar yeni ürünle ilgili olarak “Mac tutkunlarına HD 720p görüntülü konuşma ve Full HD 1080p video kaydı imkânı sunan ilk webcam’i sunmanın heyecanını yaşıyoruz. Logitech’in en üst standarttaki web kamerası C910, en yüksek seviyede video kalitesi ve çeşitli Mac uygulamalarıyla tak-çalıştır kolaylığının yanı sıra artık Mac için özel tasarlanmış yazılımla birlikte sunuluyor” dedi.
Tüm Görüntülü Konuşma Programlarıyla Uyumlu

Logitech’in yeni web kamerası C910, Mac bilgisayarlarının dışında başka uygulamalarla da uyumlu. C910, FaceTime, iChat ve Photo Booth gibi Apple uygulamalarının yanı sıra Skype, Yahoo! Messenger, Gmail Voice ve Video Chat gibi neredeyse tüm büyük görüntülü konuşma programlarıyla da kullanılabiliyor.
Eğer bir Mac bilgisayarınız varsa Logitech HD Pro Webcam C910’u kurmak çok kolay. Ekstra donanım almanıza gerek kalmadan webcam’i sadece bilgisayara takıp iChat ve Facetime’da görüntülü konuşmaya başlayabilir, Photo Booth ve hatta QuickTime ile kullanabilirsiniz.
Her Durumda HD-Görüntülü Konuşmadan Stereo Sound’a Kadar

Logitech HD Pro Webcam C910, sevdiğiniz insanlarla daha yakın olmanızı sağlamak için full HD 1080 piksel boyutunda video kaydetmenizi ve HD 720 piksel boyutuyla akıcı görüntülü konuşmalar yapmanızı sağlıyor.

Ayrıca, autofocus (oto-odaklama) özelliği sayesinde en yakın çekimlerde bile (7 cm’e kadar) kaliteli görüntü ve webcam lensinin her iki tarafında bulunan mikrofonlarla kristal netliğinde stereo ses sunuyor.

C910, 25 mm’lik sıradışı ince tasarımıyla tüm MacBook, iMac ya da Mac Pro’lara modern ve minimalist bir dokunuş katıyor.

Facebook, YouTube ve Twitter’a Tek Tıkla Yükleme

Logitech Webcam C910, Full HD 1080 piksel boyutundaki video’ları Facebook ya da YouTube’a hızla kaydetme vedüzenleme ya da bir video linkini Twitter’da yayınlama imkânı sunuyor (Full HD 1080p video için Mac uyumlu Logitech Webcam Software‘i www.logitech.com/c910 linkinden indirebilirsiniz).

Logitech Vid HD — HD Kalitesinde Görüntülü Konuşmanın Hızlı, Ücretsiz ve Kolay Yolu

Görüntülü konuşma, aileniz ve arkadaşlarınızla yüz yüze iletişim kurmanın kolay bir yolu. Logitech’in en yeni webcam’i Logitech Vid HD, görüntülü konuşmayı hızlı, ücretsiz ve kolay hale getiriyor. www.logitech.com/vid.

10-Megapiksel Fotoğraflar

Kendinizin ya da ailenizin bir fotoğrafını çekip sevdiğiniz insanlara göndermek istediğinizde C910’la 10 megapiksel boyutunda fotoğraflar çekebilir ve bu fotoğrafları birkaç tıkla e-mail olarak gönderebilirsiniz. Ayrıca iPhoto ile uyumlu C910 sayesinde fotoğrafları Facebook’a göndermeden rötuşlayabilirsiniz.
• Logitech HD Pro Webcam C910 tavsiye edilen satış fiyatı: 189TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail