Translate

İzleyiciler

30 Mart 2011 Çarşamba

Fujitsu PRIMERGY raf tipi sunucular

Geliştirilmiş özellikleri ve yüksek performansları ile Fujitsu PRIMERGY raf tipi sunucular VMmark ve TPC-E sıralamalarında üst sıralarda yer almaya devam ediyor.

Fiyat-performans testlerinden yüksek puanları alan PRIMERGY raf tipi sunucuları ile Fujitsu, 2,5 yıldır TPC-E sıralamasında ilk üçte yer alan tek üretici.
Dünyanın lider bilişim firmalarından Fujitsu'nun PRIMERGY RX200 S6 raf tipi sunucuları VMware'in yeni VMmark V2.0 sıralamasında üst sıraları kimseye kaptırmıyor. Seçim kriterleri genişletilen VMmark V2.0, değerlendirmeye alınan sunucuları, birden çok barındırma sisteminin bulunduğu sanal ortamlarda kullanılan uygulamaların performansı ve ölçeklenebilirliğine göre değerlendiriyor. Bir diğer sıralama olan TPC-E fiyat-performans testlerinde ise Fujitsu PRIMERGY RX raf tipi sunucular iki aydan fazla süredir ilk üç sırada yer alıyor. Bu başarısıyla Fujitsu 2,5 yıldır ilk üçte yer alan tek üretici pozisyonunda bulunuyor.
Fujitsu'nun PRIMERGY RX serisi raf tipi sunucularının veri tabanları, sanallaştırma ve kaynak planlaması gibi kritik konularda endüstri lideri performans sunduğunu ifade eden Fujitsu Türkiye Sunucu Teknoloji Satış Yöneticisi Emrah Büyüksomer konuyla ilgili olarak şunları söyledi:
"PRIMERGY RX sunucularımızın lider pozisyonlarda yer alması, Fujitsu'nun sürdürülebilir performans gelişimine verdiği önemi teyit ediyor. Raf tipi sunucularımız performans konusunda inovasyon sınırlarını zorluyor. Aldığımız sonuçlar da en zorlu işletme ihtiyaçlarını karşılamaya odaklandığımızı kanıtlıyor. Kapsamlı Fujitsu hizmetleri güvenilirlik, performans, yönetilebilirlik ve enerji verimliliğini destekliyor. Yatırım koruması ve yapılan yatırımın hızla geri dönmesini bekleyen müşterilerimiz için Fujitsu sunucuları, sınıfının en iyi performansını sunuyor."

Fujitsu sunucular bağımsız değerlendirmelerde üst sıralarda yer alıyor
• Yüksek performans / güç oranı: PRIMERGY RX200 S6, performansta kazanç, genişletilebilirlik ve verimlilik elde edilmesi için özel olarak tasarlandı. RX200 S6 bir önceki nesilden farklı olarak, geliştirilmiş performans / güç oranıyla dikkat çekiyor. VMmark V2.0'ın sanallaştırma sıralamasının 24-core sunucu kategorisinde PRIMERGY RX200 S6'nın liderliği bulunuyor.
• En iyi fiyat / performans oranıyla ilk 3 sırada: En iyi performanslı 2 soketli raf tipi sunucu konumunda bulunan PRIMERGY RX300 S6, TPC-E sıralamasında Online Transactional Database Processing - OLTP alanında en iyi fiyat / performans dalında dünya rekorunun sahibi. Fujitsu, 4 soketli PRIMERGY RX600 S5 ve 8 soketli PRIMERGY RX900 S1 ile de İlk 10 sıralamasında ikinci ve üçüncü sıralarda yer alıyor. Bunlara ek olarak PRIMERGY RX900 S1, Transaction Processing Performance Council'ın 'TPC-E İlk 10 Performans' sonuçlarında birinci sırada bulunuyor.
• ERP uygulamalarında da lider: Yüksek ölçekli, 8 soketli bir raf tipi sunucu olan PRIMERGY RX900 S1, yüksek performansıyla iki katmanlı standart SAP Satışlar ve Dağıtım (SD) uygulamaları sıralamasında başarılı sonuçlar aldı. Veritabanı yönetim sistemi (DBMS - Database Management System) olarak Microsoft SQL Server 2008'i ve SAP ERP 6.0 uygulaması için SAP iyileştirme paketi 4'ü kullanan ürünler arasında mükemmel performans sonuçları elde etti.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail