Translate

İzleyiciler

20 Mart 2011 Pazar

E-postalarla oyun oynayın!

Hem eğlenin hem gelen kutunuzu boşaltın!

Bu oyun sayesinde hem eğleniyor hem de ağzına kadar dolmuş gelen kutunuzu boşaltabiliyorsunuz...


E-posta kutularınız dolup taşıyorsa ve hepsini teker teker işaretlemek suretiyle gelen kutunuzu boşaltmak sizin için oldukça sıkıcı geliyorsa, Baydin isimli firmanın tam size göre bir oyunu bulunuyor.
Oyunu oynamak için öncelikle emailga.me isimli siteyi ziyaret etmeniz ve buraya Gmail adresinizi ve şifrenizi vermeniz gerekiyor. Bunu yapmakta herhangi bir çekince görmüyorsanız oyunu oynamaya hemen başlayabilirsiniz.

E-posta kutusunu boşaltma oyunu size her e-posta için kısa bir süre veriyor. Bu süre içerisinde ne yapmak istediğinize karar veriyorsunuz. Seçenekler arasında; arşivlemek, silmek, cevaplamak ve bumerang yapmak bulunuyor. Her seçenek için site size değişik puanlar sunuyor, bumerang seçeneği sonucunda e-postayı daha sonra bir zaman içerisinde ne yapacağnıza karar vermek üzere yolluyorsunuz. Bu şekilde puan kaybettiğiniz için bu seçenek pek önerilmiyor. Cevaplamayı seçerseniz oyun size artı zaman sunuyor ve bu zaman içerisinde e-postaya cevabınızı yazıyor ve bu şekilde de yüksek puanlar kazanıyorsunuz.
Kazandığınız puanları Twitter'dan arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz ancak oyunun asıl amacı tabii ki puan kazanmak değil ağzına kadar cevaplanmayan e-postaların ortadan eğlenceli ve hızlı bir şekilde kalkmasını sağlamak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail