Translate

İzleyiciler

30 Mart 2011 Çarşamba

Dünyanın en çok satan çamaşır makinesi!

LG Electronics (LG) 2010 yılında da çamaşır makineleriyle birinciliği kimseye kaptırmadı.

Dünyanın önde gelen pazar araştırma şirketleri, GFK, NPD ve Stevenson Company tarafından yapılan anketlerden elde edilen verilere göre LG Electronics (LG) 2010 yılında, hem satış hacmi, hem de toplam satış tutarı bakımından, çamaşır makinesiyle en iyi satış rakamlarını elde etti. LG Electronics son 3 yıldır çamaşır makinesi alanında en çok satan marka olarak öne çıkıyor.
En yenilikçi beyaz eşya üreticilerinden biri olan LG, 50’nin üzerinde ülkeyi kapsayan araştırma sonuçları ile beyaz eşya alanında birinciliğini bir kez daha tasdik ettirdi. LG, 2008 yılından itibaren bu unvanı kimseye kaptırmıyor.

Veriler aynı zamanda, LG’nin, Avustralya, Hindistan, Tayland ve Endonezya gibi ana pazarlar da dahil olmak üzere, Asya’nın en büyük ülkelerinin yanı sıra, Şili, Suudi Arabistan ve Ukrayna gibi pek çok ülkede de son beş yıldır en çok satan çamaşır makinesi markası olduğunu da ortaya koyuyor. Ayrıca, LG’nin önden yüklemeli çamaşır makineleri dünyada son iki yılın, ABD’de ise son dört yılın en çok satan önden yüklemeli makineleri unvanını da kazanmış oluyor.
LG Electronics Beyaz Eşya İşbirimi Başkanı ve CEO’su Young-ha Lee, “LG çamaşır makineleri, tüketiciler nezdinde çok revaçta oldukları kanıtlanan akıllı teknolojileri, mükemmel performansları ve üstün kullanımları ile giderek pazardaki en yenilikçi ürünler arasında yerini alıyor. Bugün elde ettiğimiz bu başarı, LG’nin yenilikçi ruhunun yanı sıra, müşterilerimize kulak verip yaşamlarını daha iyi kılma yönündeki sarsılmaz kararlılığımızın da bir göstergesidir” dedi.
LG’nin en son çıkardığı çamaşır makineleri, çamaşır yıkamayı daha etkili ve zahmetsiz kılmayı amaçlayan teknolojileri sayesinde, kullanışlılık ve verimlilik bakımından yeni standartlar getiriyor.
Bu akıllı teknolojiler arasında, LG’nin, bir yandan enerjiden tasarruf ederken bir yandan da çamaşırda mükemmel temizlik sağlayan yepyeni Inverter Direct Drive(TM) motoru başı çekiyor. Inverter Direct Drive(TM) motor, makinenin TrueBalance(TM) titreşim önleyici sisteminin de katkısıyla, klasik modellere göre çok daha sessiz ve titreşimsiz çalışıyor. Inverter Direct Drive(TM) motorlarda, tamamen ortadan kaldırılan kayış ve kasnaklar da dahil olmak üzere çok daha az sayıda hareketli parça kullanıldığından, motor çok daha dayanıklı hale geliyor. Öyle ki, LG tüm Inverter Direct Drive(TM) motorları için 10 yıllık garanti süresi veriyor.
Önden yüklemeli çamaşır makinelerinin çoğu yalnızca tek bir hareket - tamburda yuvarlama hareketi- yapabilirken, LG’nin yepyeni 6 Motion (6 Hareketli) teknolojisi, tamburun döndürme, dövme, hassas çevirme, çitileme, filtreleme ve çalkalama gibi benzersiz altı hareketin birleşiminden yararlanarak, her parti çamaşır için özel bir yıkama işlemi gerçekleştirmesine olanak tanıyor. Ayrıca, 6 Motion teknolojisi, çamaşıra derinlemesine nüfuz ederek, sıcak suyla elde edilen sonuçların aynısını çok daha az enerji sarf ederek soğuk suyla sağlayan ColdWash TM (soğuk suyla yıkama) teknolojisiyle birlikte de çalışabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail