Translate

İzleyiciler

21 Mart 2011 Pazartesi

Facebook duvarını temizleyin; İndirin!

Facebook duvarınızı temiz bir hale getirin!

Facebook duvarınızın gereksiz şeylerle dolup taştığını düşünüyorsanız bu 3 eklentiyi kaçırmayın!


Facebook Duvarı, dünyanın dört bir yanından arkadaşlarınıza iletişim kurmanızı ve ne yaptıklarını görmenizi sağlayan oldukça güçlü bir araç. Peki duvarınız üzerinde daha çok denetime sahip olmak ister miydiniz? Bu kullanıcı script'leri ile Facebook duvarınızı basitleştirebilir ve daha işlevsel hale getirebilirsiniz.
Not: Bu üç kullanıcı script'i de Greasemonkey yoluyla Firefox'da çalışmaktadır. Google Chrome'da da çalışabilir.




1. Simplified Facebook

Simplified Facebook, siteye belirli güncellemeleri filtreleyebileceğiniz yeni bir kutu ekliyor. Bu sayede, beğenilenleri, yeni arkadaşlıkları, uygulamaları, bağlantıları ve fotoğrafları seçiminize bağlı olarak duvarınızdan uzak tutabiliyorsunuz.


2. Sağ sütunu kaldır

Önceki eklenti, ilgilenmediğiniz güncellemeleri duvarınızdan kaldırmanıza yardımcı olurken, bu eklenti duvar güncellemelerinize odaklanmanızı sağlıyor. Eklenti, 'dürtmeleri', etkinlikleri, 'Tanıyabileceğiniz kişiler' kutusunu giriş sayfanızı işgal eden diğer şeyleri kaldırıyor.

3. Better Facebook

Better Facebook, incelediğimiz script'ler arasında en gelişmiş olanı. Eklenti ile Facebook deneyiminizi daha karmaşık veya daha basit bir hale getirmek elinizde. Better Facebook ile güncellemeleri duvarınızdan gizleyebiliyor, istemediniğiz kutuları kaldırabiliyor ve güncellemeleri okunmuş olarak işaretleyebiliyor veya sessiz hale getirebiliyorsunuz.
Better Facebook hakkında daha fazla bilgiyi bu yazımızda bulacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail