Translate

İzleyiciler

30 Mart 2011 Çarşamba

Ejderhanın Yemini Dünyası!

ChangYou.com Ejderhanın Yemini dünyasının bazı harikalarını tanıtıyor.
Önde gelen Free to Play MMO yayıncısı ChangYou.com bugün Ejderhanın Yemini’nin Türkiye’de piyasaya çıkışı için, yarattığı engin dünyaya dair bilgiler verdi. Ejderha'nın Yemini (EY) Türkiye’de.

Antik Çin’in genişleyen dünyasında bulunan Ejderhanın Yemini dünyası, Ejderhanın Yemini İmparatorunun hakimiyeti altındadır. İmparatorun ülkesi, Güney Denizi’nin kavurucu tropik ortamından Ebedi Beyaz Dağı’nın keskin soğuğuna ve kuzeyde Gümüş Kar Alanı’na dek uzanmaktadır. Kıyaslanamayacak kadar geniş olan ve zengin ve değişik manzaranın ortasında bulunacak bir sürü hazineyi barındıran Ejderhanın Yemini dünyası, Antik Çin’in tümünün en büyük harikalarının bazılarına ev sahipliği yapmaktadır.

Da Li – başkent ve İmparator’un şehri
Muhteşem şehir Da Li, majesteleri, kutsal İmparator’un evidir. Kuzeydeki Vahşi’ye doğru uzun seyahatlerini yapmaya hazırlanırken son anda malzemelerini alan gezginlerin cirit attığı kalabalık sokaklarıyla, Da Li birçok savaşçı için ikinci bir yuva gibidir.

Su Zhou – İmparatorluğun çarpan kalbi
İmparator’un ülkesinin doğusundaki güzel bir bahçe şehri olan Su Zhou, kutsal Konfüçyüs Tapınağı ve güzel Lotus Pavillion gibi birçok harikaya ev sahipliği yapmaktadır.
Luo Yang — ticaretin başkenti
Birçok açıdan İmprator’un ülkesinin kalbi olan Luo Yang, Ejderhanın Yemini dünyasının büyük ticaret merkezidir ve Loncaların Ustası Just Fan’a ev sahipliği yapmaktadır. Tüccarlarla dolu Luo Yang birçoklarının maceralarının merkezi ve savaşçıların kendilerini kuzeyin zorluklarına hazırladığı bir mola yeridir.
Ejderhanın Yemini hakkında daha fazla bilgi almak için: http://enter.dragonoath.com.tr/ adresini ziyaret edin. En yeni güncellemeler ve etkinlikler için, lütfen Ejderhanın Yemini Facebook Sayfasına üye olun ya da Ejderhanın Yemini forumuna katılın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail