Translate

İzleyiciler

8 Mart 2011 Salı

Kısa yoldan zengin olmak zor değil ..

Kısa yoldan zengin olmanın yeni yolu...

Yeteneklisiniz ve hayaliniz kısa yoldan zengin olmak mı? Öyleyse bu haberi mutlaka okuyun...


Kitap yazmak zor bir iştir ama harika bir kitap yazmış olsanız bile onu yayınlatmak, emin olun çok daha zordur. Yayın evlerinin birinden bir başkasına koşmak, envai çeşit editörün beğenisine sunmanız gerekir yazınızı.
Fakat 26 yaşındaki Amanda Hockling için bu durum pek de geçerli değil. Aslında uzun zamandır aktif halde olan Amazon Kindle'ın online yayıncılığı, onu yayınevi peşinde koşmaktan kurtarmış durumda. Hatta
kurtarmanın da ötesine geçmiş ve yaptığı anlaşma gereğince; satışların yüzde 70'i kendisine kalıyorken, sadece yüzde 30'luk bir kısmını Amazon'a vermek zorunda kalan yazar, online yayının günümüzdeki gücünü en üst seviyede kullanıyor.
Yazdığı kitaplarsa şu anda yok satıyor. Amazon Kindle store üzerinden her ay 100.000 adet kopya satan Hockling, yılda ortalama 1.2 milyon sterlin kazanıyor. Yazdığı kitaplarsa 99 sent ila 2.99 dolar arasında değişen fiyatlara sahip. Kendisinin şu ana kadar yazdığı en çok satan eser ise Trylle trilogy olarak biliniyor.
Amazon'un bu uygulaması öyle görünüyor ki yakın zamanda yayınevlerinin fazlasıyla canını sıkacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail