Translate

İzleyiciler

7 Mart 2011 Pazartesi

Aynı anda hem Video hem Fotoğraf çekmek için G-Shot HD580T

Genius, 3” geniş dokunmatik ekranlı ilk Full HD 1080P Camcorder G-Shot HD580T’yi piyasaya sürdü.

30fps/1920x1080 piksel çözünürlükte Full HD video kaydı yapabilen Camcorder, H.264 yüksek-sıkıştırma formatını kullanıyor.
Çift yönlü G-Shot HD580T sayesinde video kaydı yaparken aynı anda fotoğraf çekmek veya videoları oynatırken içeriği görüntüye dönüştürmek mümkün. 5 mega piksel CMOS görüntü sensörüne sahip olan Camcorder, yazılım interpolasyonu ile 16 mega piksele kadar çözünürlüğe sahip fotoğraflar çekilebiliyor.
Çift SD kart yuvası ile hafızası 32 GB’a kadar yükseltilebilen G-Shot HD580T’nin diğer özellikleri arasında çekilen görüntüleri 1/2x~1/16x kez daha yavaş oynatmak, 4x dijital yakınlaştırma ve karanlıkta video veya fotoğraf çekebilmek için flaş ve LED ışık bulunuyor.
Şarj edilebilir Li-on pil veya iki adet AA alkalin pil ile çalışan Camcorder, videoları HDTV’ DE görüntüleyebilmek için de bir adet HDMI kablosuna sahip.
Son Kullanıcı Fiyatı: 649.00TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail