Translate

İzleyiciler

11 Kasım 2015 Çarşamba

Bedava WhatsApp İndir iOS ve Android için WhatsApp Hemen Yükle

WhatsApp akıllı telefonların vazgeçilmez en popüler mesajlaşma uygulamasıdır. WhatsApp hemen indirin, ücretsiz sesli arama ve sms göndermenin tadını çıkarın!


Bedava WhatsApp İndir iOS ve Android için WhatsApp Hemen Yükle
WhatsApp ile dilediğiniz kadar mesaj gönderimi ve alımı yapabilirsiniz. Uygulama yıllık çok düşük ücretle kullanabilirsiniz. İlk 6 ay ücretsiz olmak üzere daha sonraki her yıl için 1.50 TL gibi ücret almaktadır. 

:: İNDİR ::

WhatsApp daha önce sadece mesajlaşma özelliği bulunurken daha sonra Facebook tarafından 19
milyar dolar gibi bir ücretle satın alındıktan sonra yeni özellikler eklenerek geliştirildi ve popülerliğini korudu.
WhatsApp Nasıl İndirilir?
WhatsApp Android indir (Ayrıca Samsung için uygundur) linkine tıklayarak Android akıllı telefonunuza WhatsApp yükleyebilirsiniz. WhatsApp iPhone indir linkine tıklayarak iOS işletim sistemine cihaz cihazlarınıza uygulamayı yükleyebilirsiniz.
Uygulamayı yükledikten sonra telefon numaranızı girmeniz gerekiyor. Telefon numaranızı girdikten sonra bir doğrulama kodu tarafınıza gönderilecek bu kodu girdikten sonra arkadaşlarınız ile sınırsız bir şekilde mesajlaşabilirsiniz.

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail