Translate

İzleyiciler

26 Kasım 2015 Perşembe

YouTube'un Bilinmeyen Özellikleri

Online video platformu Youtube, arama kısmına gireceğiniz kodlar ile oldukça eğlenceli hale geliyor. Oldukça ilginç özelliklere sahip YouTube kodları hakkında detaylar haberimizde.


YouTube'un Bilinmeyen Özellikleri
Google'ın online video platformlarından birisi olan Youtubegünlükmilyonlarca kullanıcı tarafından ziyaret ediliyor. Aylık 4 milyar saatgörüntülenme oranlarına sahip Youtube'aher dakika 100
saatlik yeni videolar ekleniyor. Kullanıcılar tarafından sıkça ziyaret edilen video platformundan aynı zaman da birçok kişi para kazanıyor. 61 farklı dilidestekleyen Youtube'un bilinmeyen kodlarına gelin yakından bakalım.

:: YouTube Videolarını Öne Çıkarma

:: YouTube'da En Çok İzlenen 10 Video!

İşte bilinmeyen Youtube kodları

Doge Meme

Doge Meme kodunu kullanarak YouTube'da arama yaptığınızda siteninfont'u ve renkleri değişiyor. Comic Sans Yazı fontuna geçen sitenin bu özelliği oldukça hoşunuza gidecektir.
15-11/25/youtube-ozellikleri-1.png

beam me up scotty

beam me up scotty ile YouTube üzerinde arama yaptığınız da aurora kuzey ışıkları gibi geçiş efekti ile sayfalar yükleniyor. 
15-11/25/youtube-ozellikleri-2.png

use the force luke

use the force luke ile YouTube sayfası kendi kendine sağa ve sola hareketetmeye başlıyor ve fareyi nereye doğru hareket ettirirseniz oraya doğru yön alıyor.
15-11/25/youtube-ozellikleri-3.png

do the harlem shake

Bir zamanların en popüler parçalarından birisi olan Harlem Shake,YouTube tarafından da oldukça sevildi. Arama çubuğuna do the harlem shake yazdığınızda, YouTube logosunun yanında bir play butonu beliriyor ve arka fon'da Harlem Shake çalıyor. Bir süre sonra çalmaya devam eden müzik ile sayfadaki içerikler dans etmeye başlıyor.
15-11/25/youtube-ozellikleri-4.png
Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail