Translate

İzleyiciler

12 Kasım 2015 Perşembe

YouTube Red Nedir? Nasıl Kullanılır?

Google tarafından sunulan, ücretli YouTube aboneliği hizmeti olan, YouTube Red detaylarını sizler için açıklıyoruz. İşte detayları ile YouTube Red nedir? Nasıl kullanılır?


YouTube Red Nedir? Nasıl Kullanılır?
En sevdiğimiz video izleme sitelerinden biri olan YouTube, artık yepyeni bir hizmet sunuyor. Google tarafından YouTube kazancını arttırmak ve kullanıcıların belli bir ücret karşılığında reklamlardan kurtulup, birkaç yeni özellikten faydalanılabilmesi için getirilen YouTube Red hizmetinin detaylarını sizler için açıklamaya karar verdik.

YouTube Red nedir?

Esasında giriş paragrafında "YouTube Red nedir?" sorusunu genel anlamda cevaplamış olduk. Ancak pek çok kullanıcı bunları zaten biliyor. Bu nedenle detay vereceğiz derken, gerçek anlamda sizlere YouTube Red hakkında herkesin
bilmediği şeylerden bahsetmeye çalışacağız. Haydi, YouTube Redhizmetini daha detaylı tanımlayalım.
15-11/09/01-youtube-red-shiftdelete.jpg

YouTube Red hangi ülkelerde kullanılır?

YouTube Red henüz çok yeni olmasından dolayı, ilk olarak Amerika'daki kullanıcıların beğenisine sunuldu. Uygulamanın Türkiye'de ne zaman kullanıma sunulacağı, şu an için bilinmiyor. Ancak, kullanıma sunulduğu zaman sizlere en kısa sürede haber vermeye çalışacağız.

YouTube Red özellikleri nelerdir?

YouTube Red, kullanıcılarına reklamsız YouTube deneyimi, videolarıçevrimdışı oynatabilmevideoları arka planda oynatabilme ve bunlarla birlikte ücretsiz Google Play Müzik deneyimini sunuyor.

YouTube Red ücreti ne kadar?

YouTube Red kullanıcıları için aylık 10 dolar ücret talep ediliyor. Bu ücretApple Music ve Spotify gibi hizmetler ile benzer olduğu için bizce gayet makul. Zira YouTube RedApple Music ve Spotify gibi uygulamaların aksine sadece müzik içermiyor. Ek olarak onlarca cihazda kullanılabilmekte. 

YouTube Red abonelik ayarları

15-11/09/03-youtube-red-shiftdelete.jpg

Nasıl YouTube Red abonesi olunur? 

YouTube Red abonesi olmak çok kolay. Bunun için masaüstünde YouTube Red web sayfasını ya da mobil uygulamaları kullanabilirsiniz. MasaüstüYouTube Red abonelik sayfası için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

:: YouTube Red abonesi olmak için buraya tıklayın.

YouTube Red aboneliği nasıl iptal edilir?

YouTube Red aboneliğini iptal etmek çok kolay. Eğer üyeliğinizi Android cihazınız ya da masaüstü YouTube Red sayfası aracılığı ile yaptıysanız, aşağıdaki bağlantıya tıklayarak YouTube Red abonelik iptalinigerçekleştirebilirsiniz.

:: YouTube Red abonelik iptali için buraya tıklayın. (Android ya da Web için)

Eğer iOS cihazınız ile YouTube Red aboneliğini başlattıysanız, YouTube Red abonelik iptalini gerçekleştirmek için iTunes hesabınızı kullanmanız gerekiyor. Eğer konu hakkında yeterli bilgiye sahip değilseniz, aşağıdaki bbağlantıyı ziyaret ederek iTunes abonelikleri hakkında daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.

:: iTunes abonelikleri hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayın.

YouTube Red aboneliği nasıl güncellenir?

YouTube Red abonelik güncellemesi de, iptal işlemine benzer şekilde gerçekleşiyor. Eğer Android ve YouTube Red web sayfası aracılığı ile hesabınızı oluşturduysanız, aşağıdaki bağlantıdan Google Play Store abonelikleri hakkında bilgi edinebilirsiniz.

:: YouTube Red aboneliğini güncelleme hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayın. (Android ve ya Web için)

:: YouTube Red abonelik durumunu görmek için buraya tıklayın.

Eğer YouTube Red aboneliğinizi iOS cihaz ile başlattıysanız, iptal işleminde olduğu gibi iTunes ödeme bölümünü kullanabilirsiniz. Konuya ilişkin daha detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

:: iTunes ödemeleriyle ilgili detaylı bilgi için buraya tıklayın.

15-11/09/02-youtube-red-shiftdelete.jpg

YouTube Red özelliklleri nasıl kullanılır?

YouTube Red aboneliklerinin yanı sıra, şimdi isterseniz YouTube Redözelliklerine daha yakından bakarak, YouTube Red özelliklerinin nasıl kullanıldığını açıklayalım.

YouTube reklamlarını kaldırma

YouTube Red aboneliğinizi başlattıktan sonra reklamları engellemek için özellikle uygulamanız gereken bir işlem bulunmuyor. Abonelik sonrası istediğiniz videoyu, oturum açtığınız tüm cihazlarda reklam olmadan izleyebilirsiniz.

YouTube videolarını çevrimdışı kaydetme ve oynatma

YouTube videolarını YouTube Red hesabınız ile çevrimdışı kaydedip oynatmak için, ilk olarak çevrimdışı kaydetmek istediğiniz bir videoyu oynatın. Daha sonra çevrimdışı kaydet butonuna tıklayıp, video kalitesiniseçin ve videoyu kaydedin.  Son olarak mavi onay ikonunu gördüğünüzde, videonun çevrimdışı kaydedildiğini göreceksiniz.
Kaydettiğiniz YouTube Red çevrimdışı videolarını oynatmak için hesap simgesinin olduğu sekmeye gidebilirsiniz.
Eğer kaydettiniz çevrimdışı videoları cihazınızdan silmek istiyorsanız, mavi onay ikonuna tıklayıp kaldır demeniz yeterli olacaktır.
Ek olarak YouTube ayarlarında, çevrimdışı oynatma ayarları ile videoların nasıl oynatılacağını ve daha fazla ayarı görüntüleyebilirsiniz.

YouTube videolarını arka planda oynatma

YouTube Red abonelerinin videoları arka planda oynatması için kolay bir ayara yer verilmiş. YouTube Red aracılığıyla YouTube Red videolarını arka planda oynatmak için ilk olarak YouTube ayarlarını açın. Daha sonra "Arka Plan ve Çevrimdışı > Arka Planda Oynatma" yolunu izleyerek, arka planda oynatma için istediğiniz seçeneği aktif hale getirin.
15-11/09/04-youtube-red-shiftdelete.jpg

YouTube Red, hangi cihazlar ile kullanılır?

YouTube RedAndroid ve iOS işletim sistemli akıllı telefon ve tabletler,ChromecastAndroid TVApple TVXbox 360Xbox OneWii U,PlayStation 3 ve yeni nesil akıllı televizyonlardaki YouTube uygulamaları aracılığı ile kullanılabiliyor.

:: YouTube Android uygulamasını indirmek için buraya tıklayın.

:: YouTube iOS(iPhone&iPad) uygulamasını indirmek için buraya tıklayın.


Computer - Internet Technology Design World -------YouTube Red Nedir? Nasıl Kullanılır?-------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail