Translate

İzleyiciler

28 Kasım 2015 Cumartesi

WhatsApp WhatAlert adlı uygulama ile ilişki yıkmaya devam edecek.

WhatAlert adlı uygulama ile istediğiniz kişinin WhatsApp'ta çevrimiçi olduğu saatleri tek tek görebileceksiniz.

27.11.2015 / 21:00WhatsApp'ta İstediğiniz Kişiyi Takip Edin!
WhatsApp'ın ilişkilerin kötü düşmanı olduğu bir gerçek. En son mavi tik özelliği ile ilişkileri yıkmasıyla gündeme gelen WhatsApp, şimdi üçüncü bir parti uygulamayla gündeme geliyor. Bu uygulama ise WhatAlert! Peki WhatsApp'ta kişilerin online takibini yapan WhatAlert nasıl kullanılıyor?

WhatsApp takip uygulaması WhatAlert!

Artık yeniden "Gecenin o saatinde niye açıktın", "Benden sonra WhatsApp'a neden girdin", "O saatte WhatsApp'ta neden işin var?" ve "Gecenin bi saatinde kimle konuştun?" gibi soruların sık olarak söyleneceği bir zamana giriyoruz. Çünkü WhatsApp online takip uygulaması olan WhatAlert tam bir baş belası. 

WhatAlert Uygulaması Nasıl Kullanılıyor?

Uygulamanın kullanımı WhatsDog uygulaması ile aynı fakat bir fark var.WhatsDog uygulaması bir kişinin hareketlerini takip etmenizi sağlarken,WhatAlert ile bu kişi sayısını arttırabiliyoruz. WhatAlert ile günlük, haftalık ve aylık süre içinde ne kadar online olduklarını, uygulamaya kaç kez girdiklerini ve online oldukları saatleri tek tek not ediyor.

:: 

WhatsApp Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Uygulamanın özellikleri bununla bitmiyor. Seçili kişi profil resmi değiştirdiğinde de bildirim alabiliyorsunuz. Ayrıca bu uygulama sayesinde online olmasının ardından ne kadar offline olunduğunu da göstererek adeta WhatsApp'ın Sherlock'u oluyor.
15-11/23/1-horz.jpg
Uygulama sadece Android platformu için kullanılmakta. Markette ise iki ayrı versiyonu bulunmakta. Bunlar WhatAlert Free ve WhatAlert Premium.Ücretsiz versiyonunda 1 kişi, reklamlar, 3 profil resim değiştirme uyarısı, 3 bildirim ve günlük 5 online/offline bilgisi kayıt altında tutulurkenPremium versiyonunda bu seçenekler sınırsız.

:: WhatAlert Free indirmek için tıklayın

:: WhatAlert Premium indirmek için tıklayın


-----sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail