Translate

İzleyiciler

6 Kasım 2015 Cuma

YouTube'da Video İzlerken Aynı Anda İnternette Gezin

Google Chrome gelen SidePlayer eklentisi ile birlikte artık YouTube videolarını izlerken internette gezinebileceksiniz.


YouTube'da Video İzlerken Aynı Anda İnternette Gezin
Hem YouTube’da video izleyip hem de internette başka sayfalarda gezinerek işlerinizi halletmek istiyorsanız bu yazımıza göz atabilirsiniz.

O zaman sizin sideplayer eklentisine ihtiyaç buluyor. Bu Chrome eklentisi ile sağ üstte açılan pencere ile hem videoyu izleyebilir hem de diğer sitelerde gezebileceksiniz. Sideplayer’, Chrome Web Store’den indirdikten sonra Chrome’un tekrardan başlatın.
Daha sonrasında YouTube sayfasını açarak herhangi bir videoyu tıklayın. Videonun da sol alt kısmında sideplayer ile açın küçük bir seçenek bulunuyor. Tıkladıktan sonra sağ üst köşede ufak bir kutucuk şekilde açılacak. Yukarıdaki redimde gördüğünüz gibi hem videonuzu izleyebilir hem de sitede gezinebilirsiniz.
chrome-sideplayer-youtube
Chrome içerisinde eklenti olarak çalışan Sideplayer, temel olarak kişilerin Facebook içerisinde gezerken, çalışırken ya da farklı bir internet sitesinde dolaşırken YouTube videolarını izlemesine imkan tanıyor. Bunu YouTube’u boyutlandırılabilir ve sayfa içerisinde hareket ettirilebilir pencere hali getirmesiyle sağlayan eklenti, otomatik oynatma desteğini de aktif olarak veriyor.
Ücretsiz olarak elde edilebilen eklentiye buradan ulaşabilirsiniz. 
Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail