Translate

İzleyiciler

17 Kasım 2015 Salı

Swarm İndir - Swarm Nedir ve Hakkında Tüm Detaylar!

Sosyal medya aracı Foursquare uygulaması olan Swarm nedir nasıl indirilir? Arkadaşlarınızın farklı mekanlardan yaptıkları check-in’ler sürekli telefonunuzda bildirim şeklinde mi görünüyor? Swarmda Check-İn bildirimleri nasıl kapatılır?


Swarm İndir - Swarm Nedir ve Hakkında Tüm Detaylar!
Swarm’da neler var?
Bildirimler; Daha önce Foursquare’de yer alan şekilde, “bu hafta 4. kez spor salonuna geldin”, “3 aydır Mehmet’le ilk defa beraber takılıyorsunuz” gibi uygulamanın günlük yaşamınıza yansımasını
ifade eden bilgiler,
Modunuz; Check-in yaparken modunuzu arkadaşlarınızla paylaşmanızı sağlayan Etiketler (Stickers), check-in yaptıkça daha farklı etiketler de kullanıma açılacak,
Mayor’luk (yeni adıyla Mayor 2.0); Foursquare’de olduğu gibi Swarm’da da mayorluk sistemi devam ediyor, ancak bazı değişiklikler var. Artık mayor olmak için tüm kullanıcılarla yarışmak yerine, sadece arkadaşlarınızla yarışacaksınız, yani bir mekanın bir çok mayor’u olabilecek. Örneğin Boğaziçi Köprüsü’nün mayoru olmak için her sabah sizden önce oradan geçen tanımadığınız bir kullanıcıyla yarışmak yerine listenizde ekli olan arkadaşlarınızla yarışacaksınız. Mekanların mevcut mayor’ları ise mekan sayfalarında gözükmeye devam edecek.
Rozetler; Foursquare’de kazanmış olduğunuz rozetler Foursquare profilinizde yer almaya devam edecek.
PlanlarSwarm ile yakın mesafede bulunan arkadaşlarınızla planlar yapabileceksiniz, örneğin Bağdat Caddesi’ndesiniz kahve içmek isteyen arkadaşlarınızla buluşmak için uygulamayı kullanabilirsiniz, ya da haftasonu için Adalar’a gitmek istiyorsunuz ama yanınıza da bir arkadaş arıyorsunuz, bunun için de benzer şekilde Swarm’dan faydalanabilirsiniz. Planlar aynı şehirde bulunan arkadaşlarınız tarafından görülebilecek.
Neighborhood; bu özelliği kullanarak yakın çevredeki arkadaşlarınızla konumunuzu paylaşabilirsiniz, uygulamanın bu özelliğini açık ya da kapalı hale getirme şansınız var.
Geçmiş check-in’ler; aslında bu özellik belki de birçok Foursquare kullanıcı tarafından aranan bir özellikti. Geçmiş check-in’leriniz içinde arama yapabilmenizi sağlayan bu özellikle en son ne zaman bir mekana ya da bir şehre gittiğinize profilinzde yer alan arama özelliği ile saniyeler içinde ulaşabilirsiniz.
swarm nasıl indirilir
Swarm’ı nereden indirebilirim?
App Store ve Google Play’den indirebiliyorsunuz.
Swarmda Check-İn Bildirimleri Nasıl Kapatılır?
Arkadaşlarınızın farklı mekanlardan yaptıkları check-in’ler sürekli telefonunuzda bildirim şeklinde gözüküyorsanız bunu kapatmak çok kolay. İki adımda Swarm’da bildirimleri nasıl kapatacağınızı göstereceğiz.
1. Adım Swarm>Ayarlar menüsüne giriş yapınız. (Profil sayfanız, sağ üstteki çark ikonu)
2. Adım Bildirimler>Check-in Bildirimlerine girerek Kapalı hale getirebilirsiniz.

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail