Translate

İzleyiciler

11 Kasım 2015 Çarşamba

Instagram İndir! Samsung ve iPhone için Instagram Yükle

Instagram bildiğiniz üzere soyal medyanın vazgeçilmezlerinden biridir. Instagram uygulamasını telefonunuza indirerek anlık resim paylaşımları yapabilirsiniz.


Instagram İndir! Samsung ve iPhone için Instagram Yükle
Instagram sosyal medyanın vazgeçilmezlerinden burada genelde resim ve kısa video paylaşımları etiketlenerek paylaşılır. Özel mesaj özelliği şuan için bulunmuyor. Genelde ünlüler tarafından kullanılan bu uygulama bir fotoğraf paylaşım platformu olmasının yanı sıra kısa videolarınızı da paylaşarak takipçilerinize ulaştırabilirsiniz.

---> İNDİR

Peki Instagram Nasıl İndirilir?

Instagram'ı indirmek için öncelikle Instagram indir linkini tıklayın. Ardından karşınıza gelecek sayfada adrese git linkini tıklayarak Instagram'ı cep telefonunuza yükleyebilirsiniz. Yükleme işlemi tamamlandıktan sonra Facebook ile bağlanarak veya yeni kullanıcı oluşturarak kayıt işlemini tamamlıyoruz. Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra giriş yaparak profilimizi oluşturuyoruz ve anlık fotoğraflarımızı hemen paylaşmaya başlıyoruz.

Sizde resimlerinizi takipçileriniz ile paylaşmak ve sevdiğiniz kişileri takip etmek istiyorsanız Instagramı yükleyin!

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail