Translate

İzleyiciler

17 Kasım 2015 Salı

Fallout 4'te Mustafa Kemal Atatürk İmzası

Bethesda tarafından geliştirilen Fallout 4 içerisinde yer alan bir beyzbol topunda Mustafa Kemal Atatürk'ün imzası yer alıyor.


Fallout 4'te Mustafa Kemal Atatürk İmzası
Fallout serisininde son oyunu uzun yıllar sonrasında nihayeti geride bıraktığımım hafta içerisinde serinin tutkunları da dünyadan kendisini soyutlayarak nükleer felaketin ortasına attı. Toplamda 10 Kasım’da piyasaya çıkan oyunda özellikle Türk severleri bir sürpriz karşıladı.
Fallout’un sıkı takipçilerinde bileceği üzere yun üzerinde bu zamana kadar pek çok
farklı yapıma Mekan , Tarihe isme göndermeler oldu. Fakat bu seferde Türk oyuncuları şaşırtan bir gönderme yapıldı. Görevlerden bir tanesinde oyunculara verilen beyzbol topunun üzerinde Mustafa Kemal Atatürk’üm imzası göze çarptı. Bethesda’nun u nu özellikle mi ya da sadece rastgele bir biçimde Atatürk imzasının yerleştirdiğini bilmiyor.

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail