Translate

İzleyiciler

20 Kasım 2015 Cuma

Counter Strike Android için Çıktı! İndirin...

Counter Strike artık bilgisayar efsanesi olmaktan çıkıyor. Valve'ın geliştirdiği Counter Strike oyunu bugünden itibaren Android cihazlarda oynanabilir.


Counter Strike Android için Çıktı! İndirin...
90'lı yılların efsane oyunu, büyük küçük herkesin severek oynadığı,"Counter kapışmak" deyimini ağızlarımıza yerleştiren oyun Counter Strike,bugün Android için yayınlandı.
Fakat Counter Strike Anroid oyunu Valve tarafından değil, Sdlash3d ekibi
tarafından gayri resmi olarak geliştirildi.
Counter Strike 1.6 bilgisayar sürümünün sürümünün mobil cihazlarla uyumlu hale getirilmiş versiyonu olan oyun henüz Google Play Market'te yayınlanmadı.
O yüzden Counter Strike Android APK dosyasını telefonunuza veya bilgisayarınıza indirerek kurmanız gerekmektedir. Counter Strike Mobiloyununu indirmek ve oynamak ücretsiz.

Counter Strike Mobile Android İndir 

Mobil oyunda da amaç bilgisayar oyunu ile aynı. Counter Strike Androidsürümünde yine terörist ve anti-terör takımları bulunuyor. Temelde ki gibi bomba kurmak/imha etmek, rehine güvenliğini sağlamak/kurtarmak veya rakip takım oyuncularını haritadan süpürmek için çarpışabiliyorlar.

Android'e Market Harici Uygulama Yükleme 

Counter Strike Android nasıl telefona kurulur?

Counter Strike APK dosyasını ve data dosyalarını bilgisayarınıza veya telefonunuza indiriyorsunuz
- RAR içinden tüm dosyaları boş bir klasöre çıkartın
- APK dosyaları açılarak kurulum yapılıyor
- Oyun Half Life'ın Android sürümününü de gerektirdiği için iki ayrı APK'yı da yüklemlisiniz.

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail